Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cccccccc, na sastanku uopce nije bio predsjednik NSRZB, Mlade, nego potpredsjednik Jerko ,ISPRAVITE OVO MOLIM VAS, i onda nesto pisete o avazovim novinarima , ccccccc
Jedini pravedan izbor clanova predsjednistva jeste da svaki glasac moze zaokruziti po jednog binasr, rvata i bosnju, i jos onog pod ostali ako i do toga dodje
Pa zar su Lijanovići hrvatska stranka? Ja sam mislio da su sve narodna???
stvarno ne znam, al volio bih znati. jel imas nesto konkretno?
kako je stvorio biznis prije rata imao jednu mesaru od 50m2 u mostaru. \"nekom rat nekom brat\".
Samo HDZ da ne dobije. Oni su toliko zaronili u mutne vode da će uskoro morati zatezati političku svakodnevnicu kao i snsd da bi vladali; stjerani u kut kao i snsd, nemaju drugog izbora nego da budu političke smrde.
cuj, covjek je napravio svoj business ni od cega, tako da nije bas da nema dvije ciste. treba imati postovanja za rad. sad, kakav je politicar, u to ne bih ulazio.
jao ovoga seljaka. nema dvije čiste u glavi. da on nekoga vodi, a radnici mu platu primaju u kobasicama i sudžukama.