Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa samo vi njega hrabrite nego proglasi nezavisnost genocidne tvorevine i tako nam dajte povod da unistimo tu genocidnu tvorevinu zajedno sa cetnickim zivljem. Mi sada imamo svoju armiju, imamo oruzje, i nadam se da imamo tog mozga u glavi da nevjerujemo nikome vise pogotovo ne medjunarodnoj zajednici. Ja jedva cekam taj referendum jer je to kraj RS-a
a gdje ti je ta armija, kladim se da imas 13 godina i da ti roditelji ne znaju sta sve trabunjas po ovim forumima
ceto da vam nije bilo Amerike i Un-.a koji zabranise da se oruzjem branimo vas nebi bilo ni na mapi. Pa bolan lovackim puskama smo odbranili drzavu od vase svjetske vojne sile JNA.hahahhaha debakl stoljeca, a sta tek sad kad imamo oruzje,u magacinima raznim mi cuvamo oruzje kojima snadbijevamo cijeli svijet,tj,. prodajemo im. Kad izbije rat svo to oruzje ne ide iz Bosne nego ostaje nama,
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sta vise pricate o Dodiku,pa ALija i Haris Silajdzic su crtali karte o 33% muslimanske dzamahirije u podijeljenoj Bosni,sa dogovorom da se "srbi" odcijepe u periodu od sljedecih 5 godina(neku noc na Facetv Krajisnik svjedocio,imaju dokazi).Kada cete vise shvatiti da je problem u Federaciji,u kriminalnim snagama okupljenim oko SDA koji su jos 1993ce godine odustali od multietnicke drzave,a okrenuli se stvaranju jednonacionalne u podijeljenoj Bosni.Pa zar vam i ovaj sadasnji sporazum Tihic -Covic nista ne govori.
Ovaj cifut lobista lobira samo za kriminalce za kog je god lobiro nakraju se ispostavi da je kriminalac pa i dodik se moro tu nac.
Ma dajte Dodik lobira samo da bi osto duze na vlasti posto da nema tog lobija davno bi dodik zavrsio u zatvoru nego ovi lobisti mu daju umjetno disanje a oni uzimaju pare.Prvo se mora rijesit Kosovo sto je gotovo i na kraju samo jos izbori u sjevernom dijelu pa o0nda ide cetnitet i uredjenje BiH bar onoliko kolko se moze u ovom trenutku.A vidimo kolko je dodikov lobi jak kad je spomeno zadnji referendum za sud BIH dosla mu Eston ocitala lekciju i nikad vise ga nije spomeno.Ovi lobisti samo rade na lobiranju u korist Dodika i snsd a placaju gradjani cetniteta.
Dodikov lobi je najuspjesniji u Europi ,njega i rs samo EU podrzava...sto se tice Bosnjaka oni su lobirali za vrijeme rata najvise zbog toga sto su imali neku nadu u bolje sutra u ovoj vukojebini,cak su i kuce davali pod hipoteku dok nisu svatili da svi oni rade u talu i za svoje interese i onda ih otkacili.Hrvati takodje ne zaostaju u lobiju,naime Hrvatski ambasadori ne propustaju ni jednu posjetu stranoj drzavi a da ne lobiraju za Herceg Bosnu (takodje Europa) a i nasi ne zaostaju pocevsi od Negodic...Sve u svemu nema u BiH zivota sve dok ova jadna novorodjena djeca ne isposte nase gluposti kroz zivot,tada kad budu platili nase gluposti sto financiski sto mnogim drugim iskustvima opametice se i poceti novi zivot a mi cemo biti umrli do tada.Ostace nam samo kletve nasih najmilijih zbog nacina zivota koji smo im ostavili .Cak i da se svi razdjelimo ,mira na ovakav nacin, na ovim prostorima nece biti nikad.
Svejedno, lobıro ne lobıro nısta se nece promjenıtı. pomrıjecemo ı jednı ı drugı ı trecı od gladı. Dodıku ce bıtı sve bolje ı bolje. Zıvı ı uzıva a raja se svada ı skapava od neımastıne.
Sve je ovo ziva istina. Mnogi ce ovdje reci kako ipak, korak po korak napreduje Dodikova zelja o potpunoj kontroli situacije. Na zalost, ovo ipak ne izgleda kao sto nam se objasnjava. Lobirati za Genocidnu tvorevinu je veoma kotroverzan i ne siguran posao. Vidi se u prilozenom koliko je takozvana samozvana vlada Genocidnog ebtiteta potrosila a sta je dobila. Genocidni Entitet je veoma siromasno i devastirano i na kraju opljackano i Etnicki ocisceno podrucje u BiH za koji je dovoljno da kazete da su izbjeglice danas stanovnici te tvorevine iz Hrvatske i Federacije i to je zavrseno lobiranje. Kada se lobira za neku regiju, odmah se trazi snaga koja nosi i odrzava tu regiju profitabilnom , u ovom slucaju to je samozvana vlada RS-a sto nije dovoljno a ako se uzme u obzir da je humanitarna pomoc jos aktivna u 70 % teritorije Genocidnog Entiteta pa de mi sad nadjite ulagaca, investitora i vladu druge drzave koja ce dizati ovo s,ranje od entiteta u nebesa. BiH je drzava, ostalo, nije bitn
ahihihihhihihhiiiii...puknut ces covjece :))))))
Kao Amerikanac, ovo nista ne znaci. U Americi lobija ima za sve, i vecinom se kupe - mozda su ih i kompanije iz RSa kupile putem donacija (takva korumpiranost ne bi im trebala biti daleka). A lobiji za nesto u BiH nemaju mnogo znacenja, jer vecina Amerikanaca ne zna ni gdje je BiH, cak i da postoji BiH, a politicare zaboli racku za neku malu zemlju na jugo-istoku Europe (Ako niste primjetili americka vlada se ugasila sinoc, mislim da im je to veci problem od nas, haha)..
masonska posla
De bolan ne palite se tako... pa taj cetnitet nemoze bit drzava ni pravno (jer postoje dokazi da je nastala na etnickom ciscenju), nit geografski jer je krakav prostor, nit ekonomski jer je to nemoguca misija, nit bi to BOSNJACI DOZVOLILI...
Polako sve ide prema tome da če u Evropi uskoro biti nove tri državice...
"Otudjio" , pa moze placati. Od silnih savjetnika slab ucinak - 0 investicija , rejting slab , a sto je najinteresantnije klijenti ovih lobiista vrlo cesto zavrsavaju na sudu ... Puno para nizasta ili mozda se ,ipak , posreci narodu ...
LOBIRANJE = ŠTELA Čovjek se trudio. (Dodik) A MI ne možemo da se dogovorimo oko onog Bošnjak/bosanac/građanin i slično.
dzehenemski treesome
i ne samo on...dodo ima lobiste i iz rusije i kine pa cak i nekih evropskih zemalja...dodo je sa desetak miliona uspio ponistiti bosnjacke lobiste u koje je ulozeno nekoliko milijardi ahihihihhihhihihiiii....stvarno je car :))))
hahahahahhah stvarno si smijesan