Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi paraziti majke mi mile. Jedva čekam da finansijski propadnemo i da uhljebi osjete kako je obicnom narodu zadnjih 25 godina.
Dragan, Slobodan, Dragana, toliko o ugrozenosti majke vam ga ugrozene !
Mozda bi bilo opravdano da je u pitanju prekovremeni rad, ali u toku već plaćenog radnog vremena, zakonski opravdana otimačina javnog novca! Naša “elita” to obilati koristi na svim funkcijama!
Ovaj sistem djeluje na principu da zaposleni maksimalno uspore sve radne aktivnosti i onda se donese odluka da oni ne mogu stići i treba im priznati duplo radno mjesto
Ovi sto najvise kukaju na drzavu najvise je i pljackaju.
a Agencija za drzavnu sluzbu BiH koja je svojim uposlenicima i "strucnim saradnicima" isplatila od 7 do 10.000 KM krajem decembra prosle godine, na osnovu tuzbi tih uposlenika po osnovu neisplacivanja raznih "dodataka" i "stimulacija", niko ovu temu ni dotakao nije jer su ove isplate provukli bez znanja javnosti... licno znam jednog sda "strucnog savjetnika" koji je 29.12.2020. kesirao 7.000KM na racun
Pljačku budžetske bande koju trpi ova država, ne bi izdržala ni Njemačka.
Jedini nacin je da izadjemo na ulice, ali izlgeda da je kasno, mladi napustili zemlju, ovi sto nosi, cekaju da prodje pandemija...
@AQ omega @Johhny Ne krijem se JA druze! Mozes doci da me pitas licno, U BILO KOJE DOBA DANA I NOCI! Istina za sada nas nema puno, ali i inicijacija je RIGOROZNA.Da nas ne shebu SPINOVI i poturanje PATKI!Da vidis samo ljute ekipe :) Nego da te pitam...jesi li spreman krvariti? Dokle ti sezu ideali?!?Vidis MI jesmo.Velika je razlika drugar moj....ili jesi ili nisi LAV.Krece iz Tuzle shabane..stay tunned!
Kantone sutra ukinuti i sve uloziti u privredu!A RS ima svoje konje za trcanje...treba da se oslobode okova kao i mi! ZNACI Poljine PRVO raja...tako ide...KAKO DRUGACIJE???? JEL IMA NEKO NEKI PLAN??? NASA grupa kaze :NEMA puta do Poljina puta! KRIMIRAD KADA NESTANE I OVE FAMILIJE KOJE SU TU...lako..LAHKO..najlakse cemo se dogovoriti!!!
Sjetimo se 2014-te..........Dodo se uzvrtio, Banja Luka izasla na ulice(da u malom broju, ali ljudi se BOJE!) Mic po MIc!! ELENA mora odgovarati!Bakir mora odgovarati...a sa njima ovaj ostali duo, NEMA SNAGE niti mogucnost NIKAKVU!ZAPAMTITE SVI!! ....Svi za jednog JEDAN za sve! 'Srecko-Poljine'2021!
Sramota samo troje srba u clanku.Pa ti Bosnjaci bi samo da dominiraju, namecu, da ugushe svu nejach ovog sveta!
Državnim institicijama dižu platu a privatni sektor 90% puni budžet države.