Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanac to je zato što su ti koji su tukli policiju ustvari navijačke vođe koje kontrolira UDBA kako u BG tako i u SA. jadna i policija i narod
za Ha-Ha Blago tebi kad si tako pametan da li bi bio bolji ako ih streljaju apogotovo ove što su priveli a huligani i dalhe na slobodi dabogda te posjetili malo kao onog drota ili još bolje dabogda te priveli na pravdi boga kao mene pa se ja tebi tako smijao kad dobiješ batine koje češ pamtiti čitav život .Mislim da nisi ništa pametniji i bolji od ovih huligana što napraviše ovo sranje.
priveli i tukli zašto su me pustili ako sam kriv!?Ma nije ni policijsko maslo za ramazana pa proćitajte jučerašnji i današnji Avaz pa nije niko lud da da puno ime i prezime i da laže da su ga bez razloga tukli.Opet napominjem da se treba huliganima stati u kraj i da ih ni jednog momenta ne podržavam jer sam od istih mogao nastradti samo malo više objektivnosti i pameti jer ja sam bio na torturi u stanici i ne vidjeh ni jednog huligana sa Tv snimaka a lijepo se vidi ko udara policajca, ko ruši stadion ,ko razbija auta pa zašto njih ne hapse a ne ljude bezveze ni \"krive ni dužne\" (možda griješim)ali sve što sam vidio u stanici nisam vidio na Tv da to rade osim što sam čuo da je onaj maloljetnik razbijao automobil i gađao policiju (izvor policalci)
@Zatvor Koja životinja može iz čista mira sa leđa udariti momka čizmom u bubrege dok bespomoćan i nenaoružan leži na zemlji. Onog što je udario momka treba smjestiti na psihijatriju jer je opasan po okolinu a ne uniformu mu dat i oružje.
kavih sve likova ovde prodefiluje na forumu ali O.K. sloboda govora svakako ali ovakve neznalice i ovakva mržnja ne kontam ja mislim pošto sam bio u muriji da je jedino onaj maloljetnik učestvovao u svim belajima a ovi ostali stariji su kao i ja pokupljeni ispred kafane i kladionce,praonice gdje su se sklonili da im ti isti huligani ne razbiju glavu.Ali mora se policija pohvaliti da nešto radi pa daj šta daš mislim da su pohapsili ljude koji nisu učestvovali u neredima jer kad sam gledao snimke na Ftv i na Hayatu nisam vidio ni jednog tog lika sa stadiona (terena) i sa platoa koji su gađali kamenjem i razbijali glave policiji i nedužnim ljudima i uništavali i razbijali vozila hitne i policije i građana (navijaća )koji su došli na utakmicu u stanici policije a koliko sam čuo iz komentara policajaca samo je taj maloljetnik pravio nerede za ostale nemaju dokaza i ja sam prebijen od strane policije i pušten sam a pitam vas pametne zaštosam pušten ili zašto me nisu zadržali kad su me već
pod istragom...samo pola sata setnje ostalo u celiji. nikom ne bih nikad pozelio.
da li su pohvatani pravi koji su poćinili nerede!?
Koja životinja može iz čista mira sa leđa udariti čovjeka kolcem po glavi. Onog što je udario policajca treba smjestiti na psihijatriju jer je opasan po okolinu a ne u zatvor.
gdje god odu na stranu naprave sranje, a evo i u sarajevu su napravili...a samo pricaju kako su oni dobri i uvjek ih neko bez razloga prebije...to su fini tatini i mamini sinovi...sve samo smece...nisu krivi ni satadion, ni policajci ni zastitari sto njihov usrani klub ne moze da dobije utakmicu...
zatvorit djubrad nego sta....samo kratko je mjesec dana. Kakvi su to navijaci koji unistavaju SVOJE, saraju po svome. Puna mi je stvar i manijaka i HZ.
Ne vrijedjaj bolan. Ovim komentarom samo podcrtavas svoju nekulturu i neobrazovanje. Ako si kojim slucajem rodjen u vecem gradu, ne znaci da su svi ostali stoka nekulturna i sl. Sram te bilo.
podržavam navijače i borce. narod ima pravo rušit zajedničku imovinu isto ko što je i gradio
STRELJAJ TE IH JEBHEM IM MATER
Ljudi zovite Kebu da ih izvadi, pa to su fini i dobri momci
braco navijaci nama treba 1 navijac kao sto je uros treba ku-rvine sinove nauciti pameti a.c.a.b.