Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj kad se sjetim onih autobusa ,glanjc novi,najmoderniji tada,i onda nasa bagra seljacka,lagano sa cakijicama,flomasterima pa udrii. Dragi moji Japancerosi sljedecu donaciju posaljite u vidu volovskih kola,pa neka se stoka voza.
Treba japancima dati nekoliko ulica po BiH, dici spomenik, i sto vise graditi odnose s njima. Samo im se tako mozemo zahvaliti, jer realno, drugacije ne mozemo kad su vanzemaljci :-D
Još odvedite naše političare u Fokušimu pravićemo vam spomenike širom zemlje.
a gdje su turci! Oni su najveca moralna podrska
Ljudina. Zahvala narodu Japana. Bolje bi bilo da posalju par politicara, inzenjera, doktora... na najvise pozicije u BiH da nas malo postroje.