Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ko je gori: autis­tični av-m­au koji ne mogu da se uklope u život sa intelektualnim ljudima, pa se okreću životinjama, ili ove femin­istice koje mr­ze muškarce i izmišljaju podatke kako bi i ostale djevojke uvukle u svoju lez­bo-dro­ljastu frust­riranu ideo­logiju. Po ko zna koji put od mene i od gomile ljudi: POKAŽITE NAM DOKAZ DA JE JEDNA OD TRI ŽENE MALT­RETIR­ANA I SIL­OVANA! NA OSNOVU ČEGA STE DOŠLE DO TOG ZAKLJUČKA?
Još čekam dana kada feministice u svojim "argumentima" neće spominjati majke/sestre/kćerke neke osobe koja im predoči logiku.
Draga Selma, pitaj svoju majku, nanu, mamu, zene iz mahale. Osvrni se malo oko sebe. Ne budi tako malih svjetonazora. Da si prezivjela sama nasilje kao neke od nas, drugacije bi razmisljala.
Vama je onaj Efendić dobro rekao, i neće izgubiti glas žena, nego samo vas lez­bača i kur­vetina koje hoće da imaju i muške i ženske privilegije.
@jadicemer Naravno, logičan argument nisam dobila. Samo ad hominem, kao i obično od vas ros­pija. Google mi je pokazao sljedeće: http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_statistics U najgorim zemljama se dogodi 100 sil­ovanja na 100 000 ljudi, ili 0.1%. Neka su vaši verbalni pro­ljevi tačni i neka je stvaran broj tri puta veći, dolazi se do toga da je 0.3% žena sil­ovano godišnje. Neka je zemlja puna manijaka i neka se 30 godina to događa (maksimalan vremenski prozor u kojem je žena sek­sualno privlačna većini muškaraca), dolazi se do toga da je 9% žena sil­­ovano u toku života. Dodajmo još duplo toliko na "zl­ostavljanje" i tek onda dođemo do 27% KADA SMO UZELI U OBZIR DA JE ZEMLJA TIPA BOCVANE 30 GODINA PUNA SILO­VATELJA KOJI SVAKI PUT SIL­UJU I PREB­IJU RAZLIČITU ŽENU I DA JE 100% TIH STVARI PRIJAVLJENO, ŠTO JE APSOLUTNO NEMOGUĆE. Pogledaj sada statistiku za nas i onda mi navedi normalan argument, a ne feminističke ad hominem sra­njarije
Selma * GLUPA SI K'O K**** DA IZVINE OSTALI NAROD!
Kako vas nije stid da tako pričate? Nemate pojma o čemu se radi. Niko od vas se nije raspitao o ovoj akciji, samo laprdate bezveze po običaju. Samo sjedite kući skrštenih ruku, puštajući da svijet prođe pored vas i ne obazirući se ni na šta, a onda ako se to ne daj Bože desi vašem djetetu, eh onda mi ipak nismo lagali, sve je moguće. Bez stida i srama pričate!!! Bolje vam je izađite, prošetajte, poslušajteneku pjesmu nego što ovdje po forumima pričate gluposti i tjerate nas koji definitvno imamo pametnijeg posla da vam odgovaramo na provokacije. I da, ubudće kad kažete da vam trebaju dokazi, malo progooglajte i onda pišite. DOBRO JE AJNŠTAJN REKAO; SAMO SU DVIJE STVARI NA SVIJETU BESKONAČNE; SVEMIR I LJUDSKA GLUPOST.
kolje vam je da se na vrijeme poudavate za vehabije nego da dolazite u banja luku
ringe ringe raja doso cika paja
Mogle bi se i ove isfr.ustrirane frigiduše počet malo skidat, ispred BBI npr.? Il su l.e.z.i.h.lj.e.b.u.š.e. previše fensi za to?
Bespotrebne dobro uhljebljene pozerke i ublehašice, presmiješne ste
oj kakva naprdjivanja da izvinete ... super su mi ove nevladine koje zive samo zbog sebe :(
1 MILIJARDA ZA DŽEHHENNEM
1 BILLION FOR HELL FIRE
Znamo ko daje platu 'curama',ali ne znamo ko ih j.e.b.e.,jer to je veoma vazno da na kraju ne bude-CIA j.e.b.e 'Cure', a mi naj.e.b.a.s.m.o''.