Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusmanine nas ukino si nas platni promet i nastelio da sve racune i sve transakcije idu preko komercijalnih banaka, vecinom austrijskih. Svaki racun markica tvom pajdi. Jade jedan licemjerni, a nasi glupani te hvale a nekontaju da si omogucio izvlacenje milijardi nasih para iz ove jadne, glupe i prelijepe drzave.
@tutakameni Pa jel neko digao kakvu tuzbu?
@tutakameni Ne znam bas koliko to pije vode. Nase banke su mahom prodane nakon sto je Petritsch otisao. Po istom principu kao i sve javne kompanije, prvo stranka uvali svoje da izvlace, pa onda opet omaste brkove na prodaji.
Ne lazi , vi iz EU ste se mnogo promjenili na stetu Bih a dodik je samo pijun
Dali ste svi reagovali 1990 nebi se ostalo nikad ni desilo..nekoliko stotinu kilometara odaljeno gledali ste svi..Vama netreba nikome vjerovati a kamoli politicarima
Odavno je skrenuo,jer nezavisni socijaldemokrati nisu nacionalna stranka i ne preferiraju jedan narod.Na kraju krajeva zapad ga je i smjestio tu gdje je.Samo on skonto neke druge stvari.
Vidi Petriča, k'o Džeki Čan, samo mu oči nisu kose.
Ovo slika Tarika Filipovića sa Face App, kad ga se postara 25 godina 😂
Mi moramo sve no stop baviti sa drugima Petrica boli cosa za Bosnom i Hercegovinom.Uzeo je dobru lovu, sad moze da uziva u pemzi,prica neke price za Klikxic.
Mescini, nije ni tebe vrijeme mazilo..
Dodik je dobio dobru lovu od putina da destabilizuje bosnu
@AlahovaKandzija On to radi ibez putinovih para, na stetu citave BiH
Đubre, treba mu uzeti svaki novčić što je dobio za rasturanje BiH.
Đubre, treba mu uzeti svaki novčić što je dobio za rasturanje BiH.
NE BALJEZGAJ MOLIM TE!!!! IMAO SI PRILIKU!!! I ONDA SI LAPRDO KO SAD ŠTO LAPRDAS!!! OSIM PEDY ESDOWNA, SVI STE VI BILI BRAŠNO NULARICA!!!!
sta ima on govorit nekase sjeti samo MARIJE TEREZIJE TOJE BILA ZENA VRIJEDNA DOK JE NIHE MOGO GARNIZON VOJSKE PODMIJERIT ZATO IMAJU TAKVU KULTURU
Dodik samo pokazuje koliko je nepohidno da se u miru razdruzimo, i kao takvi udjemo u EU, bas kao sto su rascjepkali SFRJ pa sad na kasicicu ulazimo.
Wolfgang Amadeus Petritsch?
Petritsch sad nije u toku. Dodik sad zna na čemu je. Sad je SDA morala potpisati sa HDZom dogovor, ali to je samo simbolične prirode. Pritisak EU i SAD na SDA je bio veliki, ili ili... Na jednoj strani EU i SAD a na drugoj Rusija, Srbija i Turska. Sad SAD i EU otvoreno rade pritisak radi suzbijanja Ruskog uticaja. Turska je preko SDA pomagala Rusiji. Prave se autoputevi za Beograd i spaja RS sa Srbijom. Šta bi moglo drugo biti. Za to će od Rusije dobiti nešto u Libiji Siriji.