Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wofgange, imao so 40 milja KM platu dok si ovdje neradio NISTA... Sad, NIJEDNE !
Ne slažem se. U njegovo vrijeme bilo je dovoljno da političar jednu grešku napravi da ga Petrich smijeni i ode sa vlasti pognute glave.
Wolfgang je uradio dosta toga. Iako je Paddy vise. Ali ono sto je nevjerovatno da tom Dodiku trenutno cijeli svijet ne moze nista.
Kažu da Karadžić nesmije zaspati.Tamnuje za seksualnim prijestupnicima koji seru u kantu. Hebo te tražio veliku Srbiju, a dobio Veliku Britaniju. Hahaha.
Jeste li poslovni čovjek, političar, mjuzikl, student i želite biti bogati, moćni i biti poznat u životu. Svoje snove možeš postići do biti član iluminata i zaraditi 70.000 američkih dolara tjedno, pridružite se pozivu ili nas kontaktirajte na +919619915236
Pa normalno kad rusija i dodik mrze njemacku i oni sto nato nevole,ali nemoze ni rusija ni dodik da sruse christiana schmidta.
Wolfgang daje izjavu koja je dogovorena.
Dobro dosao Kristiane
Znaju Nijemci sa kvislinzima Nedićevcima, Ljotićevcima, Dodikovcama...
e ako ovaj smrad kaze da Schmidt ne valja znaci da je covjek dobar
Hajde Wolfgang ino prijavi referat tamo u krug99 i čekaj dok ti Adil kaze 'neka pripremi se Wolfgang ... uključi mikrofon' ... popiješ kaficu fino ... sesija ...mozeš, dok čekaš, sa kolegama odigrati šah, domine ...
ma dvojicu su trebali imenovati, nek krepaju dušmani od jada, a kancelarija će biti u banja luci.
Krivo je tebi sto ti nisi izabran da sjedis u Bosni neradis nista a primas dobru Platu zato si ti ljubomoran na Schmidta.
Od dolaska Lajcaka,Ohr-u su vezane i ruke i noge,jer Eu zeli voditi glavnu rijec a nema ni resurse ni pameti za to!Da se Ohr zatvorio,kao sto kaze ovaj pametolog,uz Rusko djelovanje i Eu nedjelovanje,davno bi mi bili rasparcani a Eu bi okrenuo glavu kao 100 puta do sada
Ti zaista misliš da ja OHR sprijećio raspad BiH? Pa OHR se ne pita ama baš ni zašta.
Šta niko nije skužio vraćanje EUFOR-a u BiH? Jel vi znate šta to znači?
Ko je kleo nije dangubio. Koliko smo jadni i gadni da nam ovakvi seljaci schmitovi i tipa ašdown koji pola života freze ganja po njivama kroji kapu i nesto nadzire. I jos zato mu 20 000 eur nagradimo. Jedu piju stanuju dzabalame i onda jos se pokenjaju ovde i kasiraju 20 milja eur i smije se u cufa. Dva smo svijeta različita moj Fadile, šta nam Uzejr uradi.
Mogao se posvetiti kad je on bio visoki predstavnik
Ccccc
A uša papak. Uništio si Hercegovačku banku da bi došli Austrijski lihvari.....uzmeš 100 000 KM kredita vratiš 200 000 KM. Vrati pare papčino