Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Petritsch, Rep*ublika Bosna i Hercegovina je u kandzama srbo barbara terorizma i fasizma koju je ta EU-a oduvijek podrzavala ! NISMO GLUPI, SLIJEPI, NIJEMI I TUPI ! Da VI SVI CJELOKUPNO NISTE PODRZAVALI fasisticku srbiju barbara ne bi krepali milosevic sa karadzicem i mladicem radio sve sta ste mu bili rekli i dozvolili ! TO I DALJE NASTAVLJATE RADITI, da nije tako VI BISTE KO PRVO DAYTONSKI SPORAZUM ZAUVIJEK BACILI U KANTU SMECA KO I GENOCIDNU TVOREVINU ! Genocidna tvorevina i sav HAOS u RBIH-i je REZULTAT EMBARGA NA ORUZJE KOJE JE JE JEDINO BILO ZA RBIH-u DOK STE GENOCIDNU I FASISTICKU SRBIJU SVI PODRZAVALI i DALJE PODRZAVATE ! Stvari treba reci u kontekstu ISTNE I PRAVDE ZA SVA VREMENA ! RBIH-e JE U KANDZAMA NE SAMO SRBA BARBARA I TERORISTA VEC I U OKOVU VASE ANTI BOSANSKI - BOSNJACKE POLITIKE RASIZMA I FASIZMA EU-e ! Eto vam nikolic, to vam je TA SRBIJA KOJU PODRZAVATE, SRBIJA NACISTA, BARBARA I TERORISTA !
Mi srbi smo genocidasi .... sad vam je lakse?
Jedini genocidasi u Bosni je Hrvatsko cvece, bolje bi vam bilo da budete dobri, racuni se nisu sveli. Kliče vila s\' Trebevića, nije Bosna Pavelića. Već je Bosna sivog tića Dobroslava Jevđevića.
bosna je zrtva prezivjelih golootockih zahebanata
mozes se napiti suvrene bosnjake bistre vode iz bosnjacke k.i.t.e koju tvoje mama i seke lahko primaju :))))))))))))
i bolje bi bilo,da raspadne!Mi,Bosnjacki Narod zadrzavamo 90% teritorija sa sadasnje genocidne \"RS\"sa kojih su nas etnicki ocistili,nase ime BOSNA,pripajamo Sandzak!Ostalo sta ostane nek se pripoji srbiji i neka sretno srbuju dok ima svijeta!Mi,Bosnjacki Narod,bi u nekoliko godina postali najuspjesniji narod Europe!Sa nama je citav Islamski svijet i Zapad i Bosnjacki narod bi u samo nekoliko godina postao najuspjesniji narod u Europi,Kraljestvo!Ovako sa parazitima genocidasima srbima necemo daleko stici...niko u historiji sa njima daleko stigo nije pa necemo ni mi Bosnjacki narod!
kakav narod, takva i drzava, ne moze nama pomoci ni evropa ni citav svijet ako sami sebi ne pomognemo
Samo napred srpski narode, sa turskom bracom cemo mi iztrebiti takozvane kjafere bosnjake.
Nikada nije bila gora sigurnosna situacija u Sarajevu, ovo je pakao. Dajte nam prinudnu upravu NATO snaga.
U Bosni i Hercegovini nema nikakvih \"bosanaca\"!Ima Bosnjacki narod,Hrvatski narod i fasisti genocidasi srbi!I tako ce i ostati
\'\' Petritsch je naglasio kako Balkan već godinama nije u fokusu evropskih čelnika, koji su se bave svojim problemima, i poručio da to može biti vrlo opasno. Članstvo BiH u NATO-u je strateški važno, ali neće ***riješiti*** ključne probleme, istakao je Petritsch. \'\' Rešiti se kaze .
NIKOLA SPIRIC KOJI IMA DVIJE FOTELJE KOJE SU CISTI KONFLIKT INTERESA JER IMA TREZOR I POREZ U SVOJE RUKE , TO OCITO NIKOM NE SMETA ! SMJENITI OKORJELOG CET.NIKA SPIRICA PA ONDA SVE OSTALE ko STO SU I ANA TRISIC- BABIC ! KAKO ONA MOZE BITI ZAMJENICA MINISTA VANJSKIH POSLOVA I BITI DIREKTOR TIMA ZA ULAZAK BIH-e u NATO ? ZAR TA GENOCIDASICA NE RADI INTENZIVNO PROTIV DRZAVE I ULASKA NASE DOMOVINE U NATO ? Kako moze biti zamjenica Ministra Vanjaski Poslova i u isto vrijeme biti direktor Tima za INTEGRACIJU NASE DOMOVINE U NATO ! Zar TU NEMA CISTI KONFLIKT INTERESA ?!!! TO MJESTO JE TREBAO IMATI NEKO KO JE ODBRANIO DRZAVU BIH-e od BARBARA SRBA a ne jedna genocidasica ! VRIJEME BI BILO CISTITI SVE POSTAVLJNE CE.TNIKE NA POZICIJAMA KOJI SU KO PRVO CISTI KONFLOKT INTERESA U OVOM SLUCAJU SPIRIC I TRISIC-BABIC I TO DEKLARISANI NEPRIJATELJI SUVERENE DRZAVE BIH-E!
Jestel \' vi jedni od onih kad hocete da napisete komentar pa vidite da ih vec ima puno komentara , pa se okanite..