Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi samo znate srati a onog krmka niko da sankcionise. Fol bonske ovlasti nisu potrebne a krmak dejtonski sporazum rusi.
Pazi ovako, Dodik je trenutno u funkciji portparola referenduma. Odluku o referendumu se doneli nadležni u RS. Znači da bi trebalo sve njih pohapsiti. Da li će se to desiti? Čisto sumnjam. Bar mi reci kvalifikaciju krivičnog dela Milorada Dodika. Za to delo za koje bi ga hapsili morali bi daleko veći broj da uhapse, čak recimo i mene!
Ovo je vrlo znakovito , naravno za onoga ko hoce da vidi dalje od svog nosa, koliko međ.zajednica , pa i ovaj čovjek lično ulazu truda da šumnjake dozovu razumu.. Dva dana je u BL , i objašnjava, crta..ubjeđuje... Nešto se ipak sprema.....
@bg-pašaluk glup si jarane
Ne verujem, Dodik i Bakir su završili posao, deljaju sve na izborima, Čović takođe. Odluka na referendumu ne znači ništa nego tek odluka NSRS. Uživajte do odluke Narodne Skupštine Republike Srpske. To vam i stranci poručuju ali vi nećete i ne želite da razumete!
Stani malo bake sarajlijo, a zašto si svoju ljubav Skrio..Več me vodi bake domu svome,nek u njemu naše jedinstvo ore..
Oj bakire,bake sarajlijo,a şto si se bolan zaljubio (BIH),od ljubavi puste pomamio,balire dilbere cvječe moje najljepše...Kako nebi bona komšinice kad stavno ti gledam bjelo Lice..Republiko djevojko komšinice ljepoto.😂
@student..još ti imaš studirati😆. Taj Referendum je ko kec na 10.. Vako nemože se u EU.. Onaj prodo svoj narod za dobre ..
Zavadi pa vladaj. Kako dobro radi a tako jednostavno. Puj narode glupi!
https://www.youtube.com/watch?v=wuVGauF0O6g
"Odluke sudova moraju se ispoštovati". Da, ali ti sudovi moraju biti neovisni i nepristrani. Što nije slučaj sa Ustavnim sudom BiH gdje sjede 2 Muslimana, 2 Hrvata, 2 Srbina i čak 3 stranca. Gdje Ustavni sud sve svoje odluke donosi preglasavanjem od strane dvojice muslimanskih i 3 strana sudca. I takve odluke suda kao treba ispoštovati.
Da nema tih stranaca dobro znamo kako bi izgledale odluke u tom sudu. Onda bi bošnjaci bili u ulozi srba i bila bi kuknjava i jadikovke na rad Ustavnog Suda. Više je nego očigledno u kojoj su funkciji stranci sudije! Posle se čude na reakcije srba kao i hrvata. Nema većeg bezobrazluka od instaliranja Željka Komšića u predsedništvo i to 8 godina prave hrvate budalama i još seire! A ovamo multikulti, "gradžansko" itd. Provalili ih i strendžeri nego gledaju da spasu bošnjacima šta se spasiti može.
@BobaBG70 A zar nije bilo 7-2 za NE referendumu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na potezu tužilaštvo ako ne uhapse nikoga prije referenduma pada dejton i mirovnim sporazumom možemo gu.icu obrisat a kad nema sporazuma....????
Pa neka hapse po redu za svaku odluku ovog suda koju nisu ispostovali bila bi tu lepa druzina prvi Bake Pa Dodo pa ostali
Onaj ko nepoštuje odluke ustavnog suda BiH nemože ni postojatu što znači zločinačka i genocidna tvirevina mora nestati i sa njome genocidni političari.
Поред Бугара, од вас већих пашчади по менталитету нема.
vi norvežani, šveđani, gledajte kako će za 15 godina kod vas Arapi pravit referendume. U vašem je interesu da se spriječi referendum u tzv. RS
sve si u pravu a koliko ima odluka sudova koje se do sada nisu ispostovali..........i visih sudova od nasih i niko ih ne jebe ni za suvu sljivu...........
Isječak iz članka: "Činjenica da neke druge odluke nisu provedene nisu dovoljno opravdanje za vaše vlastito nepostupanje", rekao je Wigemark. Po tom principu može i ovako: Ostali su krali i sad su bogati i bezbrižni. Hoću i ja.
@RAMMSTEIN to znaci.....ostale cemo zanemariti ali ovu morate sprovesti...............
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Majkemo Dodo je Spomenik i Ulicu po njemu zaslužio..😆
@Bosancero1 zasto?
Šuti bolan..Nek prodže referendum da ima razlog ukinut entitet. .😂
gospodo politicari iz rsa, ja kao covjek koji ne mrzi nikoga, kao covjek koji posle svega je za suzivot i toleranciju u zajednickoj nam domovini, imam dvoje djece i nemam rezervnu domovinu, nemam gdje da odem, cu pod cijenu svega omoguciti svojoj djeci da u svojoj domovinu ostanu ziva iza mene, pod cijenu a ne mrzim!! nisam sam jer nas ima dosta mojih istomisljenika, ne igrajte se s nama svima!!
@aneks zivimo u demokratskom drustvu.. moja i tvoja drzava nije nicija al je svacija i tako se odnosimo na svakom pedlju njenog teritorija. ja ili bilo ko "moj" tvojoj djeci nudi zajednistvo bez da slave dan bilo cega na dan moga bajrama ili nekog mog vjerskog praznika, ne nudim da tvoju djecu mrze.. naprotiv cak im dajem podrsku i tjeram da paze da na bilo koji naci ne uvrijede nekoga, pogotovo na nacionalnoj osnovi. kunem se!!
@aneks lijepo razmisljanje, dodjem u tvoju mahalu.. ogradim je i nazovem je po zelji mene, jos ti nametnem zakon kako ces da zivis u mojoj (nije vise tvoja) mahali. da ne pricamo o zlocinu. opet lijepo da nemere bit ljepse sa tvoje strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E tebe smo čekali da potvrdiš da ne može!