Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pitanju lova u sekundi se dogovore i pocaste,dobro njima dobro tebi Wigemark! Za narod niko ne pita!
Isti su . Dva profitera. Dva brabonjka.
Nazalost nasa realnost,dogovorili se oko tudjih para koje ce samo oni trositi a svi cemo ih vracati, mi i nasa djeca a jedne marke vidjeti necemo.
Imperatori
Čestitke i narodu što je tako dobro izabrao lidere.
mamicu ti milu...
kakvi lideri i kur3i mora da su ga ovom dobro popapali pa ih hvali
Zahvale idu MMF, nasim indirektnim liderima
Dogovor novo zaduženje kod mmf-a,dogovor za stranačku mašineriju oba tabora oni pšaju u jednu tikvu narode,to se zna,svi su oni isti,to je sve u 5 deka
Čović na aparatima, godinu dana se jadan bori oko puta ja EU i Bakir i Dodik dogovore sve za jedan ručak.Sada će opet biti majorizacija
Pitanje je zašto se uopće moraju dogovarati član Predsjedništva i predsjednik entiteta, koji je samo pola države. Nemaju se oni šta dogovarati, jer nisu jednaka istanca. Ovo je isto ko da u normalnoj državi pregovaraju predsjednik i načelnik seoske općine.
@lagundjija: Još bolje, znači državnu politiku ugovaraju političari u svojstvu stranačkih pozicija, a ne državnih/državničkih funkcija? Dakle, ova država je stranački posjed i možemo komotno ukinut Parlament, npr., i proglasit ujedinjeni sabor SDA, HDZ i SNSD zakonodavnom institucijom. Dođe ti na isto.
Wigemark pricha ono shto sam ne vjeruje, al hajd, sve mu to ulazi u radni staz i masnu platu!
...sila boga ne moli.
Krimi rad