Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si im reko, sad će se oni kučit u glavu i počet radit, *** ja tebi mater samo bereš lovu, isti si ko i oni ništa ne radiš a plata ko u švici..
krajnje je vrijeme da vam narod jebe majku kroz majku
Jao kako si to samo divno srocio, moj waSeru, pa gdje si ti nama do sada, o spasitelju naseg drustva i drzave... Mislim da ce se BiH politicari poslje ovog tvog obracanja svi uSrat od straha, i koliko ujutro, napraviti totalnu reformu kompletnog drzavnog aparata, a vec od ponedeljka, ce se zabiljeziti dramatican ekonomski porast, uz dolazak opceg blagostanja i oporavka stanja drustva i cijele drzavi, a sto ce dalje imati pozitivne implikacije na cijelu regiju Zapadnog Balkana...
ne rise, majke ti
...bilo prije deset godina krajnje vrijeme...
ma dok se ne smanji broj ovih političara i stranaka ne može nabolje nikako.ali neće ni ovako dovijek sigurno
...morate naći novi izraz, "krajnje vrijeme" je bilo prije petnaest godina...
Dzaba govoriti politicarima kad je narodu dobro, sve se glasa za iste, jedva sakica ljudi dodje na proteste i tako.
Vitže, ti se uhvatio ko Švaba tralala, populistčke fraze, svaki komentar ti ima tu glupost, a naravno da ni ne znaš šta znači, ali si je ngdje pročitao i kontaš da će neko pomisliti da si pametan, Šupalj si.
Krajnje je vrijeme da nas vi iz medjunarodne zajednice prestanete jebavati u ovo iole zdrav mozak. Govna zidovska gdje god ste dosli napravili ste nered. Vi bi i ovo malo nase nafte da uzmete besplatno a ?