Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stjecem dojam da ovo nase ministarstvo sv*sava na samu pomisao da bi moglo doc do kakvih ozbiljnh pi*darija u drzavi. Mnogo se brinu za svjetske probleme a jos vise se bave pretpostavkama sta bi bilo kad bi bilo kao da nemaju stvarnih problema u drzavi. Svaki dan se desavaju ubistva.silovanja djece....al to je njima izgleda manje bitno od predpostavki sta bi bilo kad bi se i ako vratili tamo neki sa stranih ratista.
...sigurnosne prioritete naših agencija diktira usa.
@commiemarshal Pa ne znam cija je diktatura ali ovo potenciranje problema u Siriji u zadnje vrijeme strasno zaudara.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Sta cemo sa partizanima i cetnicima sto su tu u bih ,pravili su logore ,ubijali civile,palili imovinu,protjerivali narod, granatirali gradove,pocinili genocid i jos uvijek prave razna zlodjela.
...partizanima? ...ah ta mladomuslimanska šuplja.
@commiemarshal kako znaš da je mladomusliman, ti to po defaultu?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Cuj sta ce biti? Zar si toliko glup da ne mozes pretpostaviti sta ce biti. Ali ne boj se,nije Bosnjo nikad bio extremist,Bosnjo voli Bosnu I ko god je voli kao svoju domovinu u Bosnji ima I druga I brata
A STA VUKOVICU AKO NEKO U SRBIJI SKONTA DA OPET VRIJEME DA SE PRAVI VELIKA SRBIJA. MOZDA JE TO VECA OPASNOST SA KOJOM BI SE TREBAO ZABAVIT AKO ZELIS SIGURNOSTI STABILNOST U BOSNI I HERCEGOVINI.
zvacemo srbe u pomoc, nisu ratovali 20 godina, nadrkani su
Jedini spas je da platite i angazujete pencilin za poturceno teroristicki otpad VRS.
e vidis glavonja zato bi vi trebali biti tu!placeni sze da imate plan sta uraditi u takvom scenariju. nek se nesto desi a vi ne budete spremni treba tebe i sve oko tebe sto dobiju platu za ono sto bi trebali da rade otjerat u zatvor na malo duze vrijeme
Ovaj zvuci kao da jedva ceka i priziva dzihadiste u BiH. Nemaju oni interes ovdje (osim regrutacije). Zabavite se necim drugim, progresivnim.
VUKOVICU KARINO TI SI TERORISTA HAPSEN SI ZBOG POKUSAJA ATENTATA U RIJECI..
Vukoviću - stvar je jednostavna. Nikako im ne dozvoliti povratak u zemlju! Sve zakone prilagoditi nastrožijem kažnjavanju istih. " Humanim zakonima" se ništa ne postiže u slučajevima terorizma!
Sta ako jednog dana OPET pravoslavni ekstremisti i hrvatski ekstremisti(TERORISTI) odluce da drze Bosanske gradove u opsadi da ubijaju ljude u njima snajperima,granatama,dok čekaju u redovima za hljeb,vodu,djecu dok se igraju u parkovima..Sta ako Istinski teroristi najveci na tlu evrope u novijoj historiji koji su osnovali najvecu teroristicku "legalnu" organizaciju zvanu republika srpska OPET ODLUČE da sruse preko 600 džamija i stotine vjerskih objekata,i naprave na stotine masovnih grobnica?
Uvek je vama neko drugi kriv..samosažaljivi mazohisti...čuj njega..pravoslavni/katolički ekstremisti?!..vama je svako ekstremista ko ne deli vaše stavove i to samo po sebi govori..kakvi ste vi...da ste vi ustvari najveći ekstremisti..prvo počistite u svojoj kući pa onda gledajte u tuđa dvorišta...a tu mantru pravoslavni/katolički ekstremisti možete da mantrate hiljadama puta..ali niko vas neće čuti osim vas samih..
@Moravsky Svako ko ima ekstremno misljenje i ponasanje je ekstremista. Tako i vecina cetnika i malo manje ustasa. Sto je tu sporno?
Pa kad smo se odbranili od Srbije i cetnika valjda cemo se odbraniti i od ostalih!!!!!!!!
@DrinaSerb - jel četnički?
Što se ne pita "šta ako me spuca infarkt za govrnicom, pred kamerama" ili neka slična stvar. Pitanje "Šta ako?" su taktika američke politike kako bi našla opravdanje za sve svoje marifetluke po svijetu. "Šta ako?" pa bolje da mi reagujemo, a ako ne bude, nikom ništa.
@DrinaSerb Pa i Goran Ilić je "vitlao sekirom" u autobusu prije 3 sedmice, pa šta. Al' ovaj je opasan jer je Muhamed, a ovaj nije jer je Goran. A znamo koliko je Gorana napravilo zuluma u BiH. I? A nekako mi sumnjiva "vest" da obojica imaju 51 godinu i da su obojica koristili "sekiru" kao rekvizit. No, i da jeste tako, po čemu je jedan opasan a drugi ne? Po čemu je tebe više strah jednog a drugog ne?
jel ovo onaj sto je noso dinamit preko granice
Meni je bliža teza: "Šta ako četnici opet počnu masovna ubistva, konc logore, masovne grobnice, genocid" Tih stotinu ISIL-ovaca po meni nisu toliko opasni za nas.
@DrinaSerb misliš pijani muhamed, lokalac i seoska budala
_ebo pojedinca, sistem je najgori, kad ima sistem koji slavi koljače i one koji su načinile genocid i 500 masovnih grobnica, protjerivanja čitavih naroda, silovanje kao metod etničkog čišćenja, taj sistem vaspitava buduće generacije koljača i fašista.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa ovi stotinjak sto su otisli iz BIH ako ih pola prezivi i vartise imamo mi mjesta u zatvorima predlazem Busovacu ili Focu di je zastitarski kadar vecinom hrvatske ili srbske nacionalnosti da ih ovi prevaspitaju da postanu pravi muslimani a ne neki tako exstremisti
drzava se treba ozbiljn pozabaviti ovim prolemom treba mlade zaposljavati pruzit im neku sansu da zive dostojanstveno a ne da razmisljaju o ovom nacinu zivota