Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro,hajmo onda ovako.Ta Srbija se svim silama zeli ograditi da nije imala nista sa agresijom na BiH,da nije ucestvovala u genocidu i da su lafo za suzivot i pomirenje.Ako je to sve tako kao sto tvrde,a svi znamo da nije,zasto onda uplicu svoje prste gdje im nije mjesto?Sve i da je Naser uradio to za sto ga terete,sta oni imaju sa srbima,citaj gradjanima BiH? Odakle njima prvao da procesuiraju drzavljanina strane zemlje koji je eventualno ucinio nesto nazao drzavljaninu svoje zemlje ? Ili je to opet ona teza svi srbi u jednoj drzavi,odnosno sve je to srbija...Mislim sve su price ispricane,samo tesko nama sa ovim nasim mlohavim politicarima sto nemaju damu da lupe sakom od stol i kazu dosta je vec jednom...
Iskreno se nadam da se srbija sprema da gadno popuši uskoro pa ovako zamazuju oči svojoj javnosti...
Pravni tim BiH mora koristiti istu taktiku i izdati internacionalne potjernice za bivsim paravojnim srpskim ucesnicima rata u BiH 92-95 koji imaju dvojna drzavljanstva BiH i RS (U Srbiji ih sigurno ima desetak hiljada a imena su dobro poznata BiH vlastima) Prestanimo bise biti naivni i glupi! Treba shvatiti da nas nikada nece pustiti da zivimo normalnim zivotima tako da ce nam biti nad glavama bez obzira dali se to radilo u miru ili ratu. Bosnjacka glupost,naivnost,oprosti i zaborav su nas doveli do nestanka i izumiranja. Ucite i kopirajte od Izraela male drzave kako vladati, zivjeti/prezivjeti i ostati ziv.
Pa do kada ce Bosnjaci biti naivni? Vise od 100 godina smo sljepi i gluhi. Svakih 40 do 50 godina nam se ponavlja krvava historija sa istim komsijama. Merhamet i nejedinstvo i pohlepa za sitne interese nas je dovela do izumiranja sa svojim glupim i nedefinisanim stavovima koji su Srbi svaki put dobro koristili u svojim planiranim genocidima. Srbi provode silu i genocid nad Bosnjacima od kada je licemjerna Evropa prije vise od 100 godina stvorila ovu genocidnu tvorevinu. Bosnjaci vrlo brzo zaboravljaju svoju krvavu historiju a kada je se sjete onda bude kasno. Bosnjaci moraju uraditi isto sto i Izrael na Bliskom istoku. Biti spremni u svakom trenutku, naoruzani umnim znanjem kao i vojnim. BiH mora uraditi isto, izdati par hiljada internacionalnih potjernica za ubicama i direktnim ucesnicima rata u BiH koji sada trenutno zive i imaju dvojna drzavljanstva BiH i RS da nam se nebih cesto desavali slucajevi kao sto su Oric, Divjak, Ganic.
Pa ni predstavnici porodica ubijenih Bosnjaka I Hrvata nikad nisu dali saglasost da se cetnicima sudi u Srbiji a ipak se to radi. Fasisticka gamad ima duple sandarde.
ne damo ni mi saglasnost da se našem državljaninu sudi u srbiji
A jeli hocete da vam ustupimo finale svetskog prevnstva u fudbalu ???
a zašto ... pa makar smo mi poznati po poštenim i nepristranim sudijama ... i sposobnim tužiocima
očito ti stranka (na čelu s bakirom) nije sve rekla
Usrani srbi i pravosude je kao crno i bjelo. Tamo vlada zakon sotone i to je sotonska zemlja.
Ako ga izruce onoj fasitickoj srbiji necemu biti lahko i nikad nece biti pusten na slobodu. Nadati se da ce Svicarska prepoznati da srbijanski sudovi uopste nisu pravedni i da su pristrani. Covjek je bio u HAAGu neka ga tamo izruce da barem dobije parvedno sudenje. Srbija je fasiticka drzava i tamp nevlada pravosude...
Dodji nasere da se Srbi i Srbija na tebe posere !!!
Vukčević nije ni svjestan kako su mu providne laži. Isto kao da je mentalno retardiran..
Čuj ovog kurvinog sina.
Ma pustite vi Orića i Oriće, nemamo mi ništa od toga...šta ćemo za budžet???
možda da 'zaštekam' za nadolazeći praznik...kako god, od orića neAm ništa, od dobro raspoređenog budžeta bi svi imali....imamo mi toliko problema, koji su po pitanju važnosti, ispred ovog Orića, hiljadu svjetlosnih godina...kad te probleme riješimo, onda možemo rješavati oriće i slične slučajeve...do tad, mačku o rep sve ovo!
Sagovornik "Glasa Srpske" iz srpskog pravosuđa tvrdi da tužilaštvo ima zaštićenog svedoka koji je bio u komandi 28. divizije Armije RBiH kojom je komandovao Orić. "On je neposredni svedok događaja od 12. jula 1992. godine u Zalazju i Donjim Potočarima za koje tužilaštvo tereti Orića, ratnog načelnika srebreničke policije Hakiju Meholjića i još trojicu Bošnjaka. Taj svedok je pod strogim režimom zaštite. Radi se o neoborivim dokazima i tužilaštvo neće odustati dok taj slučaj ne dobije pravni završetak", kaže sagovornik banjalučkog lista. To Srbi! Samo naprijed!