Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stevandic se ponasa bahato treba ga neko smiriti.kazu da je prosle sedmice je prijetio i sporistima nekakvim u Banja Luci!I rekao da ne prijeti nego upozorava!Stevandicu nije ti ovo 92 korumpirani majmune!
Vukane ako vidite crveni kombi vani, ne izlazite, ostanite u zgradi, u wc i zakljucajte se, sigurnije je.
Je li mu prvo groknuo koji put da ga upozori, prije napada? Prasić Babe u gradu. 🐷
JEDINA SVIJETLA TACKA U RS JE G- DIN VUKANOVIC KOJI SE BORI IZ DNA DUSE ZA PRAVA SVIH...A STEVANDIC- NEPOSTOJII VECEG OLOSA,I BRUKE MEDJU SVIM NARODIMA A JOS DA VAM TAKVA OSOBA VODI SKUPSTINU- PA .....,?
A razlog napada je kad ga pita Vukan jel Stevandicu svastika neka koja je imenovana na mjesto direktora neke agencije ili Razvojne banke ili necega oko novca je uglavnom na period od 5 godina...ovaj kaze jeste i tu krece dernek u Skupstini zvanoj Cirkus Colorado.
Stevandica treba prijaviti cim se pojavi u javnosti, strasilo pravo.
Sistem vrijednosti je prevrnut naglavačke. Kriminalci i razbojnici sjede u poslaničkim klupama umjesto iza rešetaka. Trebaće generacija i generacija da stvari dođu na svoje.
Vučićevi kerovi laju na Klixu
Ja cirkusa braćo mila
Vukane Care, hahaha, međed se probudio iz zimskog sna pa nasrće, mora da, si čačno mečku u pi.ku.
Sve stranke bi trebale podržat Vukana u rušenju Dodika i 'ajduka !!!
Moj Vukane mafija je to , pojest će te mrak. Na sve su spremni,a niko im ništa ne može.
NARODNA skupština 😂
Samo tako
Udri te se cigani udrite...
Udario brat na brata dogorilo do nokata