Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dobro došao Da Bog da, da te vuk zguzi i bio bi onda dobar diplomata, a onda bi bio dobar, ne samo diplomata, već i _ebač!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobro došao Vuče. Ti si pravi diplomata !!!!
Napusi se Jeremicu Bosnjnackog kurca
@VUK _ebem ti sve srpsko i četničko!!!! Bavi se svojim poslovima, Vehabije su mogle uništili krir festival, a da ne ne unište tebe!!!! Majku ti četničku!!!
@Iranac: hahahahahahhaha Iranac a peder :) Pa istucete bolan tvoje vehabije! :)
To što pričate \"republika srpska\", možete mačku o rep objesiti, a i meni _upak obrisati!!!!! Hodi vuče da ti četničko porijeklo _ebemo!!! Znaj da u TEHERAN-Sarajevo i u BOSNU nisi dobrodošao!!! @VUK i @SEVERINA Ja vam se mame na_ebem!!! Hodite da mi ga _ušite!!! BUJRUM
zivio Vuce , to sto ti bosnjaci nikoga nevole to je vec njihov problem REPUBLIKA SRPSKA4EVER
ZNAM DA VAM JE TESKO I DA STE TESKO ISFRUSTRIRANI! ALI MI SRBI VAM TU NE MOZEMO POMOCI! MORACETE SAMI DA SE DOVEDETE U RED, JER STE SE TOTALNO UNEREDILI :)))
SEPTICKA SMRDIJA U RASPADU U Skupštini počela rasprava o nepoverenju Vladi, predstavnici opozicije i vlasti ceo dan se prepirali za govornicom parlamenta BEOGRAD - Poslanici u Skupštini Srbije raspravljali su juče o nepoverenju Vladi. Inicijativu o izglasavanju nepoverenja kabinetu Mirka Cvetkovića podnele su poslaničke grupe SRS, DSS i NS. Potpredsednik DSS Slobodan Samardžić istakao je da je politika Vlade prema KiM, posebno njen pristanak na raspoređivanje misije Euleks, dovoljan povod za izglasavanje nepoverenja. - Vlada je pokazala političku nedoraslost i nesposobnost da se bori s najtežim državnim pitanjima. Ona je od samog početka mandata doprinela objektivnom povećanju izgleda da otcepljeno Kosovo stekne priznanje još jednog broja država, ali i same Srbije - rekao je Samardžić. Lider SNS Tomislav Nikolić naglasio je da ima više razloga za izglasavanje nepoverenja i da je najbolji pokazatelj toga trenutna situacija u Srbiji, ali i u samoj Vladi. - Imamo jednu od najgorih vlada sastavljenu sabiranjem do 126. Razmišljam, da ova vlada padne i da je zameni vlada koja je bila pre nje, šta bi se to u Srbiji promenilo nabolje - rekao je Nikolić. Inače, dok je lider \"naprednjaka\" govorio, poslanici SRS lupali su u klupe i vikali, na šta je Nikolić prokomentarisao da moli one koji mogu \"samo jednim delom tela da rade istovremeno, da ne upotrebljavaju glas, jer će zaboraviti da lupaju\". Predsednik LDP Čedomir Jovanović poručio je Mirku Cvetkoviću da je on predsednik vlade koja je dodatno kompromitovala zemlju i narušila odnose sa susedima. - Vaša vlada čak i ne razume evropsko opredeljenje koje navodno zastupa jer, kad god govorite o Evropi, vi stavljate znak jednakosti između Evrope i Rusije - naglasio je Jovanović. Predsednik NS Velimir Ilić najviše je zamerio Vladi na rušenju koncesije za put Horgoš -Požega. - Mi ne znamo da li su ovi ministri iz jedne ili dve vlade! Sukobi među njima postali su nepodnošljivi! Pet miliona ljudi ste slagali i prevarili pričom o besplatnim akcijama! - rekao je Ilić. Na sve kritike poslanika opozicije prvi se usudio da odgovori predsednik JS Dragan Marković Palma. On je naglasio da narod nije zaboravio da je Slobodan Samardžić bio na vlasti, a da sada \"samo što ne zaplače za govornicom\". - Da li naš premijer treba da vodi ljude u crkvu, kao što je to radio bivši premijer? On je odveo građane Srbije u crkvu da se mole bogu, da bog zamoli Ban Ki Muna da proglasi ništavnom odluku o nezavisnosti KiM jer je to kontinuitet državne politike. Kad bi bilo ne građani Srbije glasaju, i kada slušaju mog prijatelja Velju Ilića kako lupa kao otvoren prozor, pa mi bi dobili 200 odsto glasova! - rekao je Palma.
Spaliću se! Beograđanka Jelka Lozanović polila se benzinom i zapretila da će se zapaliti ukoliko nadležni ne obustave rušenje njene radnje BEOGRAD - Jelka Lozanović (54), njena maloletna ćerka M. L. (17) i radnica Slavica Ilić (46) polile su se juče benzinom i zabarikadirale u radnji u ulici Narodnih heroja 17 na Novom Beogradu, zapretivši da će se zapaliti ukoliko nadležni odmah ne obustave rušenje tog objekta. Građevinska inspekcija opštine Novi Beograd, uz asistenciju policije, pokušala je juče oko 11 časova da ukloni radnju čiji je vlasnik Jelka Lozanović, ali do toga nije došlo, najviše zahvaljujući članovima Udruženja malih privrednika ‘’Opstanak’’ koji su došli na lice mesta kako bi sprečili rušenje. Na mesto događaja stigla je policijska ekipa, koja je pokušala da omogući uklanjanje radnje, ali nije uspela u tome. Posle nekoliko dramatičnih časova rušenje je napokon odloženo i incident je, na svu sreću, protekao bez povređenih. Prema rečima okupljenih građana i članova udruženja, reč je o klasičnom teroru države, koja je obavezna da svojim građanima omogući normalan život. Umesto toga, prinuđeni smo da prisustvujemo ovakvim scenama. - Ovo što se dešava je odraz stanja u kom se nalazi naša država. Upropastiće poštenu i vrednu ženu, a istovremeno pored radnje koju hoće da sruše postavljena je trafika koja je u potpunosti nelegalna. Okupili smo se kako bismo joj pomogli da sačuva ono što je njeno i, verujte, uspećemo u toj nameri. I sam predsednik države Boris Tadić je pre nedelju dana izjavio da zbog novonastale krize svako mora da se bori za svoje radno mesto kako zna i ume. Ova žena upravo to i radi - rekao nam je Dragan Nalović, predsednik Udruženja ‘’Opstanak’’. Ekipe građevinske inspekcije opštine Novi Beograd u nekoliko navrata pokušale su da sruše objekat, ali su građani i članovi udruženja svaki put uspeli da ih spreče u toj nameri. Prema rečima vlasnice, 31. jula ove godine doneto je rešenje o uklanjanju ove radnje iako se ona na tom mestu nalazi pune 22 godine. Sličan incident dogodio se pre nedelju dana, ali su i tada građani uspeli da spreče rušenje. - Pošteno zarađujem za život i legalno poslujem više od dvadeset godina. Samohrana sam majka, imam dvoje dece, a moja starija ćerka je takođe samohrana majka. Mi živimo od ove radnje, to nam je jedini izvor prihoda. Ja više i ne spavam kod kuće, već sam danonoćno u radnji kako bi svojim životom, ako treba, sprečila rušenje - ispričala nam je Jelka.
Vukojebu hebo ti Pozaderan mamu idajnicku . Kosovo je SMRDIJA to jest srce Smrdije.Kako rekose u septickoj smrdiji. Spremi satorska naselja za Genocidase to sto prezivi ostela fatajte na Adi Ciganliji uscu Save u Dunav.
Ako je tebi Vuk napravio gramatiku meni nije.On je samo tu gramatiku posudio iz bosanskog jezika(najljepseg slavenskog jezika).
@Gazija: Mozes da mi ga duvas! :))) Crkni od muke :)))
@ Gazija podvuceni sikter i ne prodaji svoe genocidaske hinjske komentare pod moje djubre fasisticko Genocidno.
Kako ces, bolan, jadan ne bio, tako reci? Posto nam je jedan Vuk napravio gramatiku i dao nam jezik, znaci da mi govorimo psecim jezikom...e, Allahu dragi, svasta i od ovih mojih Bosnjaka i Bosanaca i Hercegovaca, sami sebi skacu u stomak!!! Pa, dokle vise da sami sebe blatimo, em nam jezik njihov, Srpski, em i mi porijeklom od njiha...nejma smisla stvarno.