Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i po Sarajevu dosta toga što se tude koristi narocito SDA i njeni tajkuni i profiteri. A ovo pitanje je trebao postaviti Senad u intervju sa Vučićem, a ne 2 sata jedno te isto pitanje hoće li biti rata.
Vučić nema pojma da ova prostorija uopšte postoji, niti ima pojma koliko se kome plaća mesečno.
U Titovo zloglasno doba,svi Srbi su dobili solidarne stanove,dok su ih Bošnje otplaćivali radeći po rudnicima i kao vječni podstanari.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sta ste se svezali sad Vucica. Nije nam on kriv sto nemamo vakcine ili sto nama nisu plate rasle kao njima a bile su vece os Srbije. Prozivajte nase politicare zbog nerada.
Botino nema to veze sa temom članka.
Nek lijepi gdije hoće frajer nam je pola države vakciniso kad smo mi kome šta dali i pomogli. Ja bi mu dao DA zalijepi na Sebijinoj pici a prije tog mora sa hranke da se primi dobro, da ne ispadne.
Vidi ti botina što ga brane hahahahahaha
To je samo kap u moru duga / imovine/ koj je pokradena u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i na Kosovu! A SDA je odmah poslije rata požurila da se rastali, pa nas je utalila, baš kao u Bosni. Pokrali su svoje, svoj narod, koji bezumno stalno glasa za njih trideset godina!
@Alejalipa92 Baaaas tako :(( Bilansi...podbilansi...privatizacije ....3% certifikati ALIJE MRTVOG...milioni kvadrata....pjena na ustima SDA bojovnika...lagana drhtavica....golf2...shoping diplpme....golf 3...golf 6S.....djeca....maldivi...Smrt Fasizmu Sloboda Narodu! !
Pretpostavka je da je neko ranije, iz kompanija ili s neke druge strane, tu imovinu prodao, što nije smio. :D .... kaže za Klix. Admir Čavalić, direktor Agencije za privatizaciju TK.---- Juce je bio ekonomski analiticar, danas je direktor :D zanimljiva postavka...ADMIR CAVALIC JE SDA SATELIT.#samodasezna
SDA u NALETU nove kradje.....ovaj put imovine kompanija koje su privatizovali ( citaj kupili za Alijine certifikate )....Znaci SVE su preprodali, sad su hijene nasunjale nepokretnu imovinu....DOBRO PAZITE GDJE OVAJ SDA CHHUKOOO LAJE! Hebo li vam Alijaaa familiju poganu, odgovarace vasa djeca, ako vas ne stignemo! Tik Tak!
Sve bivse republike prave spiskove ko im je sta duzan ali ne i kome one duguju. Tu mogu biti dobri samo advokati.
Pa kad vrate nece. Pola Sarajeva bi zivilo na ulici da ne koristi stanove koje neko pokusava vratiti jer je Bakir prepisao...
Nije naše našli smo...
A Vučko veli neki dan da Srbija nikom ništa nije dužna. Oj, Srbijo među šljivama...
Ima sakib softic..sta radi taj tip na grbaci naroda 30 g.. Sta je sa hotelom hidrogradnje u baskim vodama...i sa ostalom imovinom bih u hrvatskoj..ko je stavio pare na privatni konto??
Znači Tuzlanski Kanton plaća sve poreze uredno dok se Srbija, Hrvatska, Crna Gora i naravno Ćiriličovićev treći entitet Hercegovina gradi. Da se mene pita porušio bi sve projekte po tim državama i u Hercegovini, natjerao ih da plaćaju 100x skuplje poreze, i izgradio TK i kompletnu Srednju Bosnu.
Ti bi ko onaj da se ja pitam, ja bi ovde protjerao bus
Znači dio TK se več odcijepio. Spavaš li mirno Valentine Incko?
Ma nešto mi ove cifre neozbiljne. Čuj poslovni prostor u sred Beograda vrijedi 50 000 KM. Ovo neko priprema teren za pljacku
A spada li cijeli Beograd pod Tuzlanski kanton, ili samo ovaj dio?
@pajebogati sto jedes qovna... jel to treba neki vic da bude ili si samo glup?
To je privatno vlasništvo kompanija iz Tuzle, konju!
VUČIĆ JE ZA OVE NAŠE PREDSJEDNIČINA SVAKA ČAST VUCKO PRAVI SI DRZAVNIK