Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pripremaj ti snajpristo pare za ratnu odštetu a Dodik nek spremi kakvu finu pidžamu,trebat će mu za čuze
Zaboravioo Kisobran..
@straniplacenik. Al zato je ponio stativ od kamere za svaki slučaj...-:))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Joj opet ovaj dramaturg s kišobranom, nije ti ovo kuca i nikad nece biti! Rasturao si ovu zemlju a sad bi kao da se osjecas ko domacin, smradu lazljivi
Što se vi sekirate tko nama u Mostar dolazi i koga gostimo? Vaša nije ni cijela država, a kamoli Mostar i Hercegovina. Lagano momci, svoj posao gledajte u svojoj kući.
@...84839 pa ni vama Sarajevo ne izlazi iz glave i usta....što li?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uzp
Šta vepar tu radi?
Dođe vam čovek o kojem svakoga dana posvećujete ogroman medijski prostor, prošetao se Mostarom, pokupio simpatije Hrvata više nego političari iz Hrvatske i urnisao federacionu elitu koja se i dalje krije iza nemačkog turiste. Sve to u jednom danu u sklopu kojeg je uspostavljena vazdušna linija sa Beogradom koju sprovodi Er Srbija. Težak dan da se bude političar u Federaciji.
Što bi se reklo Vučić iz BiH, odnosno Mostara, se vraća sa tri boda u gostima.
Bog vam svima dao sve što poželite a najviše mira i zdravlja.
Bog vam svima dao sve što poželite a najviše mira i zdravlja.
Jesi li se poklonio zrtvama u Prebilovcima kad ti u Jasenovac ne mozes.
Ovo Niksic slik'o? Nema ga nigdje ni na jednoj slici, tolilo je bitan svojim gospodarima...
nije ti bih domovina
Jok nije.. Njegov otac iz BIH.. Nikako da skontate da ovo nije samo vaša zemlja...
Jeli bilo govora o Quradjordjevu,jeli to nastavak??Pitam za komsiju!!
HDZ je u Hrvatskoj upravo izgubio dio glasova
Mi hrvati i srbi se mozemo tući i opet poslije bit prijatelji. Jbg ko jači njegovo, i jedni i drugi smo starosjediici evrope i svoji na svome. Al muslimalni........
Bujrum jasta cete nego se osjecati dobro.1993-e Srbi nisu htjeli napadati Mostar i mi to ne mozemo zaboraviti. Dodika molimo da izjavama ne kvari dobre odnose medju gradjanima.Nismo mi krivi za njegove nadolazece kredite.
fol se on osjeca ko kod kuce a poznato je da dole ljudi ne mogu smislit srbe. plus ih sve projerali iz rs-a. kako ste samo hinjavi i jedni i drugi
Sporazum Vlatko Macek, Sporazum Pavelic Cica Draza Sporazum Tudjman Milosevic Sporazum Mate Boban Karadzic Sporazum Dragan Covic Vucic Posljedica uvjek ista etnicko ociscene teritorija od Bosnjaka i onih koji ne misle kao oni. Podjela Bosne i nestanak Bosnjackog Naroda. Budi se iz sna Bosnjace kasnije ce biti kasno istorija zove stanje u drzavi te zove. Vlast izdajnicka koji se stide da budu Bosnjaci te zove. Budi se dok nije kasno.