Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stabilnost i sigurnost za naše porodice nam je najbitnija.No Dodik je faktor nestabilnosti
Trebao je Dodu pustiti da nastavi posao sa referendumom, ali se Vučko zabrinuo za sudbinu entiteta nakon ovakvih vratolomija, kako reće "cijena je suviše visoka". Sigurno nije Vučo zabrinut za sudbinu Dodika i rado bi da vidi njegovu političku smrt, ali bez većih plitičkih potresa.
Jednom cetnik, vazda cetnik. Takav mentalitet se ne izbija iz glave. Ikad.
Tu samo metak pomaze ;-)
Šta ima tu da se razumije , licemerni čenički vojvodo? Ti kao njega razumeš, a on bi da ruši državu, a ti i Srbija ste kao garanti te države! Pa ako ste garanti , onda ne treba da razumete želje i htenja jednog seoskog đilkoša , koji je sebi uvrtio da je Baja... Polako , sve če to vama Amerika objasniti , uostalom kao i do sada , ide malo poahko ,ali ide : prvo vam je rasturila jugu , pa vas je isterala iz Hrvatske , pa vas je zbog učinjenih nezamislivih zločina bombardovala , pa vam je uzela Kosovo , pa sada ide ukidanje šumske republjik ( pa valjda nemislite , jelte bre Beogradske demokrate ) da nešto što je nastalo na genocidu i zločinu svake vrste , treba da postoji .? Pa vam onda Vojvodina , pa Sandzak , pa ....Preševska dolina , ..pa .... I eto vas , kako su mudro i proročanski zborila brača Tarabići , u granicama beogradskog pašaluka. Treba malo vremena , ali neko će dočekati.
Testira mile lopina srbe svako malo jesu li spremni za njega i glavu položiti na panj. Glavonje bi žrtvovao par desetina hiljada srpskih glava samo da ostane vožd. Ali komšije preko drine nemaju više džebane, takata i novaca da gledaju ovu bosansku ublehu!
Manipulatoru svjetski... Svjesno si došao da popiješ možda šamar ili dva i da se to okarakteriše kao pokušaj ubistva. I šta smo dočekali da se cijela Bosna izvinjava agresoru koji je oduzeo 8000 života... Žalosno... A sve kriva kurva politika.
Nemojte da mislite da necete odvesti republiku sumsku u pakao, a pravoslavni narod mozda u nestanak. Jer pravoslavni narod ne moze da se odbrani ako bude rat ovdje..
U tome i jeste problem sto niko nerazume Dodika osimVucic
taman se obradova referendumu, kad ono nejma ga,stetaaaa.
"Recite celom narodu istinu jer me ni grob nece hteti ako ovo ne saopštimo narodu; ratovali smo dosta. Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima. I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali. Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, hladnjače pune albanskih civila po jezerima Srbije, policijski poligoni puni sakrivenih, prenetih sa Kosova, leševa Albanaca, porušene i opljačkane banke, kuče, sela i gradovi, rasturene porodice,,,to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci i rezolucije o genocidu usvojene u Američkom Senatu i Evropskom Parlamenru. Kako možemo negirati genocid u Srebrenici kada je Vlada Republike Srpske na svojoj sednici usvojila i overila spisak od 7.800 pobijenih muslimana u Srebrenici po imenu i prezimenu, i time prihvatila počinjeni zločin kao nesporno delo njene vojske i politike?"!.
Vazno je skrenuti paznju s stvarnih problema u svojem dvoristu, na tudji teren.Problrmi u svom dvoristu su ogromni...veliki deficit..kosovo...izbjeglice iz Afrike, pregovori s EU....A sve je klimavo.Stari dobri oprobani recept iskusnih politicara...
Вучићу, Европо, јел нас чујете? Nико не може да нас раздвоји од мајке Русије! https://www.youtube.com/watch?v=rIj2HWwR-OA
Eh... koliko još vremena imamo.. to je jedino pitanje... Zemljo moja sirota, nemirna i prelijepa..
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha pišam ti na usnicu crvenu/rumenu ranjenu...
Ispade da dobra volja vuciceva odlucuje dali ce bosna opstati
pravi plačipičko
VUCIC:...Mama,mama jesi videla bre sta su mi uradili.Mama,mama,gadjali me sa kamenicama.Mama,mama,bacali su flase na mene...jesu..jesu..Mama,mama...bacali su raznovrsne predmete na mene,opaljace ,jabuke...jedva sam bre zivu glavu spasio. Ubise me umalo Turci...bre!!!! MAMA:Sine Vule,mene ne mos'lagati.Nisam ti ja TV.Nisu Turci Palestinci pa da te gadjaju raznoraznim predmetima.Poklopi se i jedi tu supu...da su te hteli ubiti....bacili bi umesto 100 flasa 1 bombu i kupila bi te ko ti te mrve po stolu....Tacno ti je onaj Dobrica Cosic mozak popio.Poklopi se rekla sam i ne lazi ......makar dok jedes.
Pa ovaj vuk ima dobru pricu,,sa mo mi znamo sta je prico dok je bijo vucic!! Za istinsko pomirenje treba istinsko kajanje...Nemoj da sad nakon 20 godina pravite novu istoriju..Znaci broj jedan je priznati geocid u Srebrenici,dva ne mjesati se u unutrasnje stvari Bosne..Nemoj da trcite za Rusima da blokiraju rezolucij..Citav svijet je za rezoluciju samo Rusi protiv...Znaci citav svijet zna da je bijo Genocid u Srebrenici a vi jos necete da priznate a hoce istinsko pomirenje,to tako ne ide VUCE!!! Za referendum se ima ko pobrinuti nemoj se ti sikirati neka bude pa ces vidjeti sta ce biti!!!