Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad odoh po kokice te da se zavalim i citam komentare na temu postovanja i ljubavi :)
pa kad' udju u eu tek onda ne mogu imati teritorijalne pretenzije prema bilo kome... cim prije udju tim bolje...
moram cestitati parmacima koji su se potrudili da mi daju 200 I kusur thumbdownsa ;)
Naravno da je otišao u Sarajevo kao prijatelj. Srbija želi dobre odnose sa zemljama u okruženju.
da li da VUKu Vucicu vjerujemo PRIJE ili POSLE izjave o ubijanju muslimana i nesrba ili NIKAD ili da vjerujemo Ratku srpskom heroju prije ili posle davanja bombona djeci u srebrenici,ko je za pomirenje hajmo noge gore!?
Srbija i BiH su najznačajnije zemlje zapadnog Balkana i njihov odnos predstavlja kičmu svih odnosa u regionu i zato se treba potrudi da ti odnosi budu jos bolji jer ce tako profitirati i obican narod!
Zar nije u Hagu ovaj Vucic?
Država Srbija, na čelu sa Nikolićem i Vučićem, širi atmosferu mira i nacionalne tolerancije na celom Balkanu i naši susedi mogu po tome da se ugledaju na Srbiju.
Da da, predsjednik četnički vojvoda, premijer pozivao na ubijanje 100 muslimana, pametnom dosta.
dzeko kurac na biciklu od igraca kmeeeeeeeeeee
ooooj turciii
koju si prvo "skinuo" snajpeom s jevrejskog groblja, Suadu il Olgu?
Treba preć preko nekih stvari i surađivat sa Vučićem i Srbijom ako bude stvarno poštovao cjelovitost BiH. Kažemo četnik je ovo i ono ali to je neminovnost, jer u današnjoj Srbiji samo takav može bit na čelu, oni nikad neće izabrati nekoga ko je umjeren i nema ratne prošlosti.
mrs pedercino cetnicka! cuj moramo se postovat !!! mozemo pricat o tom kad se Srbija izvine javno za agresiju i genocid u BiH !!! a do tad mrs mrs mrs !!!
kmeeeeeeeee
Vucicu gdje si ti prije poštovo molim te reci SPODOBO BOZIJA!!! Fol nesto postujes a vamo hoces rs sa smrdijom da spojis!! ccc... Ja ljudi svakakvih!
mi u RS mrzimo Bosnu kmeee
JA SAMO JEDNO MOLIM, KAD BUDES ISAO U BEOGRAD VUCICU, POVEDI I TVOG SRBIJANCA IZETBEGOVICA, A MOZES I ZLAJU ZA STALNO KOD BIVSE ZENE I KCERKE, A FAHRU U CENTRALU BIA, NEKA TAMO PISE PROPAGANDNE LETKE.
majke.srebrenice vole grupnjak kmeeer
voli ti mama obrezane kite..jer je i tebe jedna napravila...krmee
Vučić: Ne mora biti velike ljubavi između BiH i Srbije, ali moramo se poštovati --------------------- To je ISTO reko kad je bio u Zagrebu sa Vesnom Pusic :P
koju si prvo "skinuo", Suadu il Olgu?