Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"izjavu nisu napravili oni (Predsjedništvo BiH) nego im je neko iz Evropske komisije to napisao"...Drugovi i drugarice,ako brisel ili wasington odluci kako ce biti,tako ce i biti..Svi su oni tu jer im trebaju na tim pozicijama,ne brine zapad i eu toliko o narodu,njima je bitno da se mi zaduzujemo,a i strateski..U politici nema prijatelja i neprijatelja,samo interesi..Kad odluce da vas skinu sa vlasti iz oba entiteta oni ce to i uraditi,ne vjerujem da ce to biti uskoro,ko zna,ali jednostavno im trebaju bas ovakvi koji su poslusni i uredno rade sto im se kaze..Lp
....ova dvojica ne bi našli put u EU ni na google maps:)))
Zašto se ne bi neko našao i UBIO Dodika a i ovog Vučića,to su apsolutni kafiri(nevjernici) i neprijatelji muslimana a i bošnjaka uopćeno .
MANITE SE EU I NATO-A TOJE PROPAST NEVIĐENA,NEĆEMO NIŠTA OD TODVOJE NEGO ZOVITE BRATA PUTINA DA NAS SPOJI SA EUROAZIJSKIM SAVEZOM IPRESTANITE SE VIŠE ZAJHEBAVATI,NEMAMO ŠTA ČEKATI ...KAKVA EU ,O ČEMU PRIČATE,POČNITE RADITI NEŠTO OKO BALKANA DA NAROD VIDI DA STE ČVRSTO ODLUČILI KRENUTI NAPRIJED...RUSIJA,TURSKA ,KINA I SJ. KOREJA SU NAŠA BRAĆA I SA NJIMA SAMO SARAĐUJEMO I PRESTANITE KAO PAPAGAJI GOVORITI EU I NATO TO JE ISTROŠENO PRIJE 20 GODINA
Put putuje moj jaran,putujem i ja...
Hoce da zirafa u bosni pase u srbi da muzu da i nasi susijedi ista govna sam drugo pakovanje.
supcino dabogda se ne vratio
Evropski put je trenutno otezan da ne kazemo neprohodan zbog guste magle.Na put ne krecite bez obavezne zimske opreme.
I ja sam pravi optimista.Neki dan odem na razgovor kad meni direktor kaze posla ima nije problem a za pare se moras sam snaci.I ja pristanem sta cu reko bit ce bolje dici cu kredit da mogu djabe raditi da komsije ne kazu vidi ga ne radi.
Nasi su politicari nabolji na svijetu a bgm i kao ljudi su.Oni se odricu svojih plata koje daju svojim gradjanima.Gradjani njih puno volei uvijek za nih glasaju.Samo im je mana sto ne zele da idu na godisnje kazu vise vole raditi.Isto tako rade i za vrijeme vikenda (sto je zakonom zabranjeno) kad obican narod odmara .Cak se hrvaju subotom i nedeljom sa portirima da udju u zgradu kazu ne zele da gube vrijeme jer bosna mora uci u Evropsku uniju.Oni su nas ponos.
Sedam čuda socijalizma1. Svako je bio zaposlen. 2. Iako je svako bio zaposlen, niko ništa nije radio. 3. Iako niko ništa nije radio, planove smo ispunjavali 100%. 4. Iako su planovi bili ispunjavani 100%, trgovine su bile prazne. 5. Iako su trgovine bile prazne, svi su imali sve. 6. Iako su svi krali, nikad nista nije falilo.
.....ih nije to ništa, u kapitalizmu već 100 godina prodaju muda pod bubrege i svima lijepo:)))
ja mislila oni ce ka rusiji ?!
Kako je krenulo Rusija če njima.
Kombinacija ove dvije face izaziva u meni nesto sto ne mogu opisati... Ne mogu dalje da pisem, da me ne banuju ;)
Izvinjavam se, greska. Ove "3"! sr chavez je treca.