Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odbijam da slusam misljenja ljudi kojima treba nekoliko savjeta da poprave svoj izgled kako nebi izgledli kao pedofil iz 1965.
Ja licno mislim da je takozvane medjunarodne zajednice na ovim prostorima dosta za sva vremena i volila bih da im vidim ledja jos danas. Problem je sto domaci buzdovani nemaju pojma sta da rade osim da pljackaju sakriveni iza vjerskih parola. A sad je i veliko pitanje kakav uopce dogovor je moguc medju ovim nasim rogovima u vreci.
ova bi izjava mozda bilo i za pohvalu, da kuzmanovic zapravo ne misli, \"vrijeme je da se stranci i drugi entitet prestanu mijesati i intervenisati kod nasih lopovluka\"