Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moglo bi ovdje biti svašta.
Dodik kad izadje iz sudnice ima da se slagira 🤣🤣🤣
mmf je puno para dao da ovdje tek tako rat izbije opusteno
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ništa nije bezveze priprema se Nato snage u BiH i Kosovu na nerede u Maju kad UN proglasi rezoluciju genocid u Srebrenici. Da ne bih Srbi krenuli na Kosovo kad ne mogu u BiH i po Kosovu se raspoređuje oružje i vojska Nato saveznika. Nije Vučić stalo do toga što će u Maju čitava planete Srbe proglasiti genocidnim narodom, valja platiti ratnu odštetu BiH i Kosovu. Pripremite novac Srbija.
Burazeru ta rezolucija je već propala, neće imati više od 60 glasova što je sramota sve i da je usvoje. Rezolucija o takvom događaju mora da se glasa sa 2/3 glasova da bi imala smisla, a za ovu je ozbiljno pitanje dal će da prođe.
Nato iz dosade šalje teško naurožovanje i vojsku u BiH i na Kosovu. Dok Rusi ratuju u Ukajini i mogu Poljsku napasti članica Nato saveza. Ništa nije bezveze rezolucija će proći za genocidm, entitet RS se ukida nemože ostati entitet RS koji se nastao na genocidu još ratna odšteta koja Srbija mora da plati BiH 3 miliona eura po danu što su ratovali u BiH.
Tako to i kreće, umjesto da srbad sjede s'mirom oni samo dižu tenzije a kasnije kad dobiju po ušima biće 'jao kuku meni šta nam rade'!
Prije par sedmica na flight radaru sam gledao kako beapilotne letilice skeniraju iz bih i rumunije tetitoriju srbije. danima ukrug
Tako je izadjite na Drinu pa nek ovaj nesoj podvrne rep i neka se valjaju u svom djubretu
Opet rat?! Jbt jesmo mi Balkanci debilcine!
samo rezervisi jaro dobro nam dosli osjecajte se ko kod kuce. ne moze drugacija komunikacija sa komsijama.
Znavi Rusija nas zavadja a ovi nas brane!? Meni vise nije smijesna ni top lista nadrealista
mislim da jih je putin opet zezno i navuko na balkan..a on u stvari planira na baltik..zivi bili pa vidjeli
Da je pameti u ovdasnjim plemenima, pa da se obracunajuesa fasizmom u vlastitim redovima, hebat ma.ku I četnicima I ustasama I balijima, pa ovu zapadnjacku gamad ljepo zamolit da nam izadje iz avlije.
da nije bilo genocidisanja i zastite zlocinaca moglo bi.
Позивам све Србе који не воле НАТО, ЕУ, ОХР и САД да напусте Босну и да се преселе у Србију. Србуја је под редседником Вучућем постала економски тигар са просечном платом од 1200 евра.
cini mi se da vam je los spid preko drine.
Od nas beaplatan prevoz😂
kako nas levate ovi kerovi,zakuhavaju situaciju sa Dodikom puštaju da vide šta će bit.Uhapsi pašće vidjet ćeš kako podvijaju repove..
Neka neka masala
Da nema ovih nebeskih paćenika odavno bi mi svi bolje živjeli. Ali nek su živi i zdravi. A i normalni AKO BOG DA!
valja u hladnom rovu lezati
ovo je garant helez sredio, preko asima
Iskoristli su Ukrajinu, obećali da će je primiti u NATO i EU, sad se prebacuju kod nas, Ukrajinu ostavljaju na cjedilu. Jednim metkom dva zeca, rješavaju se i Slavena i muslimana.