Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
katolicanstvo je na niskim granama, koliko znam u hriscanstvu vazi ljubi bliznjeg svog, a da ne spominjem okretanje drugog obraza. ovaj svestenik je skroz zalutao i u sluzbi je politike a ne vjere
Isus bio musliman Allahami. Klanjao se Ačlahu jednom jedinom. Svi poslanici su pozivali na vjerovanje u Allahu. Al posto je biblija iskrivljena i izmjenjena, zato je stranputica do dan danas
Najgore je sto onaj polupismeni fašista a i ljudi koji su su mu pozadini klimali glavom neznaju da je osoba kojeg oni smatraju Bogom živio na području Palestine i Sirije kao i veliki broj migranata danas, da je najvjerojatnije bio tamnoput, da je bio proganjen kao i oni, da mu je se mati pokrivala i nosila maramu, da nije jeo svinjetinu i da je bio obrezan. Neka je Allahov blagoslov i mir na Allahovog poslanika Isaa.
Ako ništa distancirali su se od ovog ispada neki pametniji ljudi, za razliku od SPC koja se nikad nije ni od jednog zločinca, fašiste ni primitivca ogradila.
gasi pozar
gasi pozar
To je razlika izmedju Islama i ostalih, prisustvovao sam 1000+ hutbi i predavanja niko od imama nikada nikoga nije pogrdno nazvao ili omalovažio i sl.
Izvor zla i sotonizma, bluda, pedofilije, homoseksualizma = vatika = čisto zlo
Bravo za Vrhbosansku nadbiskupiju! Fra Mate se isprovaljivao kao zadnji primitivac, nije posteno da po njemu sudimo drugima. neka mu je na cast.
Šta ima da se ograđuje, formalnosti i licemjerstva pun klinac, kazna i progon u zemlje odakle dolaze migranti, na lice mjesta
Pa muslimani ga hrane i ne samo njega, nego svu njegovu katolicku manjinu, koja puno vise trosi nego privredjuje!
Treba magarca prijaviti Tužilaštvu BiH.
Svaki drugi Njemac se odrice katolickog crkvenog poreza kojeg uzimaju svaki mjesec . Obicna pljacka .
rvaski kačevanda
Katolička al qaida.
UDARIT MU DVIJE SAMARCINE I PLJUNUT GA. 🇧🇦EDI
Fra Mato je neki proučeni fratar koji u srcu nema ništa sveto i vrijedno, jer mrzi. On nema veze s vezom, da u Islamu Jedan Bog je ustvari Onaj kojeg Fratar zove Ocem na Nebesima!
Ogradili se ili ne on isto misli i predvodi mise. Ne praštaj Bože jer zna šta radi !
Ovo je saopstenje za javnost,ogradjivanje,a ono od propovjednika je vasa stvarnost.