Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gras se nikad neće privatizovati:)...u Grasu ima više hercegovaca i naas sarajlija nego sanđaklija:)...i sandzo@,samo se ti tješi da vi vladate bilo čime:).Vi ste srbski isprdak kojem je rat pomogao da zbrišete iz kamenjara,a što se tiče Grasa,Bimo vam je davno otišao i sad vas je sve manje i manje i manje:)...
Osumnjičeni za ovo ubistvo (što je jutros pobio ljude u Finskoj) je 43-godišnji Ibrahim Shkupolli , koji je ranije osuđivan za oružano nasilje\", izjavio je Jurki Kalio, policijski komesar u Espou. Samo su vijest odmah zatvorili za komentare, a nisu trebali. Navikli smo da sve zlo u svijetu rade nadr.kani isla.misti, nita novo. Radit niti znaju, niti hoće, u školu neće, samo bi se mlatili, jer je to sve što znaju, baš kao i naše potu.rice
MI VLADAMO NE SAMO GRAS-om NEGO SARAJEVOM I TAKO CE OSTATI ZAUVEK, A KOME SMETA MOZE DA SE SELI GDJE MU VOLJA... ZIVELI BAKIR IZETBEGOVIC I RADONJCIC...GLASAJMO ZA FAHRU..
napus is se ku RCA Pero smrdo jedan otac mi radi u GRASU rodjen je u Sarajevu... a sarajevo x com bi zamolio da pitaju direktora kome je on isplatio regres jer ga nije bilo??
Joj privatizujte taj GRAS molim Vas.
HAJD MATERE VAM STRAJKUJTE U NAREDNIH 30 GODINA I PONESITE SA SOBOM U NOVI PAZAR SVE TRAMVAJE, TROLEJBUSE I AUTOBUSE, GDJE VAM IH JE DEDO VOZIO!