Do korisnika pješačili po kilometar
0
Volonteri Crvenog krsta čistačima snijega dijele hranu i čaj
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ovisi o dobroj organizacij,lijepo može se. svaka čast
Tako i treba! Volonterstvo je ko sport, malo gibanja i dobar osjecaj!
Ja kontao da niste njima odnjeli šta god ;)
VIDI KISICA BRATA MOG
Hvala svima koji nas podrzavaju na bilo koji nacin, kao sto znate u ovakvim uslovima sve je dobrodoslo.Mi se kao opstinska organizacija trudimo na sve moguce nacine da pomognemo ugrozenom stanovnistvu s obzirom da NISMO na budzetu.Sve ovo je dobra volja nas mladih da podignemo standard nase zajednice i svijest o volontiranju. aa sto se tice triglav osiguranja, to je bilo jedino slobodno mjesto gdje se moze kombi parkirati, a oni nam nisu sponzori niti izvor finansiranja ako tako mislite :)
Parkirali su ispred Centrale Triglav drustva, jer imaju ociscen parking, a nalazi se odmah preko puta Drzavne bolnice. Btw. Svaka cast momcima i Triglav osiguranju :D
Eto ja cu im zapjevati na ....,na porty -Jopata.
A ko fol \"slucajno\" parkirali ispred reklame triglav osiguranja
šta ce ovvome cvike? hala hala
Kakav smo mi narod. Nama nista ne valja, niko nas ne moze zadovoljiti. Oni su uradili nesto korisno, a pola vas sjedi kuci, nisu ocistli ni snijeg ispred svojih vrata. Momci, vama svaka cast :)
@prolaznik Školarci moraju, oni ne moraju, u tome je fol.
Joj što neko sa portala sax puca minuse na komentare, u sekundi deset ccc kako vas nije stid???
Imaš imena u tekstu, Admir Neretljak je ovaj sa dugom kosom :) :*
dajte nam imena ovih momaka hahah
Kako su samo lijepa sva trojica od ovih momaka :) Svaka čast na organizaciji i izgledu naravno :)))