Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necu penziju hocu obecanu zlatnu kasiku!!!!
sinoc sam oko 1h prolazio i bas je tuzno bilo ovo vidjeti ! :( jos tuznije je iz toplih fotelja ismijavati ljude koji su se borili za slobodu BiH preko komentara na sax-u ! mislim da se svi osjecate kao veliki mangupi kad vrijedjate ove ljude i klliknete na POSALJI a krijete se tamo iza nekog nicka, mangupski nema sta! sramota!
potpuna podrška borcima,svi oni su bili u ratu kao i isvi drugi,većina od njih je bila demineri po čak 15 godina,svako jutro ustajući i neznajući da li će se vratiti svojim kućama. Afeninga nisu primili sve do ove akontacije od 300.00 KM. A TRAŽE ONO ŠTO IM JE PO ZAKONU ZAGARANTIRANO, Nitko vladu nije tjerao da donese zakon, zašto ih nisu ostavili da rade? a njih penzionisati a primati novu vojsku? POTPUNA PODRŠKA VOJNICIMA!!!! I NARAVNO SVIM OSTALIM, SVI NA ULICE!!!
Sedo draga, nemoj se ti nama samo sekirati. Ne znam iskreno sta su radili ...ali da su sta pametno radili ne bi bili u vojsci, za pocetak ;) Ako su ratovali...eto i ja sam....i kao ni \"ljiljan\" dole potpisani, ne trazim penziju...radim od 8 do 4 ;) Ici u penziju sa 40, malo je reci, bezobrazno...a ako se ne varam...i prosle godine su dobili po 10.000KM ;) sta smo mi ostali dobili? bit ce da su nas samo oni branili ;)
Ma kakva penzija! Sto se nisu ovako valjali prije mjesec dana kad je bio minus i snijeg. Treba im .ebati sve dalje od majke. Rastjerati bagru vodenim topovima, a one koji su im to obecali obavezno izbaciti iz svih drzavnih institucija zbog ocite zloupotrebe polozaja. Prosto za nepovjerovati da oni koji su zaista truhnuli po rovovima dobiju .ovno, a ovi izvidjaci hoce da ih drzava hrani jos narednih 40 godina. I to je sve kao normalno i mi ostali treba da to prihvatamo.
ne treba im dati penzije,moj je djed 40 godina radio u drzavnoj firmi i to na visokoj funkciji pa ima penziju 320 KM,a na osnovu cega trazi penziju,jesul samo oni branili ovu j.e.b.e.n.u.
Neki ljudi rade i po 40 godina i ne mogu u penziju. Obole radeci, rade u firmama, nekim gdje rade i po tri smjene, dano nocno, i ne mogu u penziju. A pogledaj ovih koji mogu brda da izvaljuju hoce u penziju. Nije vas stid. Da Bog da je nikad ne dobili, crkaju vam djeca jel od gladi. Kako je onima koji nemaju nigdje ništa, a vama žene rade, kako je onima koji rade po firmama dan i noc da školuju svoju djecu, pola vas ocima nije vidjelo rata, niti zna šta je rat, sad hoce penzije.
I niko ne trazi plastenik ili kravu. Samo hoce cash! Ujutro malo u ribolov, poslije podne na demonstracije a uvece fudbal u dvorani. Ovo je prosjecni dan onog Hubjera koji ih kao predstavlja.
@bosanchero, ovi što se bune su se borili poslije rata. Hoće penziju sa pet godina staža i 40 godina starosti.
Ma kako ih nije stid. Ovaj Hubjer se \"slomi\" igrajuci fudbala, a vamo u najboljim godinama hoce da ga neko hrani. Neka idu oni svi u ..cku .aterinu. Mi koji smo 4 godine se borili dobili smo .arinu, a ovi hoce da ih neko hrani narednih 40 godina. Neka im nista ne daju. Moze penzija, ali kad napunis 65 godina starosti, k\'o i ja.
bosanchero ne dipr svega ti. pa i ja sam bio u u ljiljanima prije 20 godina pa sada radim i ne pada mi na pamet da trazim penziju. sta bi to oni ? otpremninu 20000KM, vojnu penziju i onda da rade negdje na crno.... niko nema preko 45 godina, ovo samo kod nas ima , s 40 godina mole za penziju pa ce onda sljedecih 40 kukati kako im je mala penzija. ne kontam... ni jedan od njih nije proveo u ratu vise nego ja niti je najebao vise od mene pa mi ne pada na pamet da molim za penziju.... gdje su bili kad je bio snijeg, molgli su zaraditi 3 penzije za 10 dana ali ne vidjeh nigdje nikog s lopatom
Zbog takvih nam je i drzava propala. Podrumasi u ratu, sad na budzetu, jedini im problem gdje ce koju povaliti.
kako vas nije stid smijati se tudjoj muci neznate sta vas ceka neradnici i vi da ste radili sto i oni i vi bi ste se nadali penziji podrumasi.cast izuzecima
dok je moj komsija spavao ispred zgrade vlade i trazio penziju sa 38 godina ja sam hego suprugu u njegovom krevetu a bas mi ga zao bilo...
Moj tata ima radnog staža 35 godina i pitanje je da li ce i kada dobiti penziju, a oni imaju starosti 35. U najboljim godinama oni bi penziju ?!
sta je sa tvojom ?! mora da se tvoja cesto prca cim si toliko opterecen \"zeninim prcanjem\" !!!