Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turci, balije jebace vas vasi muslimani arapi u dupe i grkljan rezati! je'l vas to podseca na nesto a?
dabogda se nijedan koji ode nevratio,zar sa bracom ratovati zbog politike ludog busa
ako je i jedan Bosnjak normalan da ide ratovat za tudu guzucu onda neka jebe oca u guzicu prvo ovo nije rat protiv Hriscana ovo je rat da je sto manje Muslimana i sto vise bijede a da mi se idemo borit za ko kakav mir ma idi begaj pusti nek Irak zivi ko i ostali narod i ostala civilizacija... JESAM LI U PRAVU
koje je govno ta odluka. pa mi ne mozemo na trebevic a "ONI" salju meso u busov irak. sramota.
sta su ti pomagali,jebali te oni?
Kurac nam je Irak pomago. Sadam je podrzavo Slobu. Bez obzira na to, ne treba slati vojsku u Irak. S druge strane garant ima vojnika koji kontaju da bi dobili pinku ako odu, pa bi rado i otisli.
Sranje. Oni su nama pomagali, a mi sada da idemo da ih bijemo kao amerikanci?
ja ne mogu skontat kako nigdje vijest o makedoncima koje su poklali, bash prije neki dan! ono, odrubili glave. zamjeniku ministru(fuad hasanovic) koji je otisho da vidi snimke trebalo mu je vishe od 1sata da vidi, jer bilo prejezivo, a oni su otishli, ono, da shljakaju tamo ne kao vojnici. danas ga chekamo da da full report. a imamo vojnike, josh niko nije poginuo chak shto vishe dobili neka odlikovanja. kazhu da lichi na vojna vjezhba ne na rat, ono dremu po bazama.
Jedva nas cekaju. Nas jade, da nam odrube glupe glavuse.
slanje vojnika u Irak je totalni promasaj!!!! eh, sta sve radimo da se dodvorimo E.Uniji.....
e jebiga ,ja jedva ceko
bez obzira sto vjerovatno postoje pritisci, ovo slanje vojnika u irak nije u redu. na neki nacin svi cemo ucestvovati u nepravednoj okupaciji jedne zemlje.
Valjda neće srbi ići u irak nebi bilo fer da im krmad šaljemo
sta je pederi plasite se da idete a?
nebi mu ja otiso tamo nema sanse