Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem da oni koji su isti noću postavili, isto tako noću isti i skinu ( SNSD ). Cilj je postignut pa sad mogu i tenzije splahnuti !!!
Ma te bandere će naše hrabre sarajlije da sruše!! Samo neznaju kad!!
politicari jos jednom prevarili narod i nadmudrili ga... budjenjem onih najnizih strasti - mrznje .
Kako je narod glup.Bakir i Dodik vide da gube utrku sa stolicu,i bace kost glupom narodu,a ovi odma za vratove.Odma se vraca mrznja,odma treba da glasa svako za svoje,odma Dodik i Bakir profitiraju.I opet ce preveslat glupu masu,i opet ce glasat za njih,a oni ce zajedno negdje tefericit i smijat se tom glupom narodu. Ali neka je tako i treba.
uz sve duzno postovanje prema borcima ABiH, bojim se da nam je Valentin posljednja sansa ili cemo generacijama opet zivjeti u sjeni krstine ... Valentine, sklanjaj ruglo !
Pravi muslimani nece opet zivjeti u sjeni krstine, valjda je to onima po sumama oko sarajeva jasno ! Allah je najveci !
Svi ce k'o da se malo usplahire i "ostro osude" ovaj neofasisticki potez ali niko nista konkretno nece uciniti. Niko nece podici parnicu niti ce SIPA istraziti ko je bespravno gradio na drzavnom zemljistu. Krst ce ostati tu dok se ne nadje neko sa dinamitom i ne raznese ga, policija RS ce ga cuvati k'o oko u glavi jer oni postuju prvo zakon RS koji je bespravno izuzeo zemljiste, pa tek onda odluku OHR-a i drzavne institucije zaduzene za zemljiste.
Ja chu da potavim stechak, kao posljednji bogumil u BIH, nadam se da che smetati svim konstitutivnim narodima i narodnosima....
kako je meni ovo jadno, chime se ljudi zamaraju, ali stvarno jadno. Ignorisanje je najbolji odgovor. Samim time shto se bune, znachi da je postignut cilj onoga koji je gore pomenuti krst postavio.
DAJ BOŽE DA SE U OVOJ ZEMLJI RIJEŠI BILO ŠTA ALI.....
ovo ne lici ni na sta. nit je krst, niti kriz. nego neke ukrstene cjevcuge. ovo je vrlo moguca predizborna namjestaljka neke nesrpske stranke.
cista provokacija.,