Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko li ce nahraniti ovoliko bosnjacke neradnike, nije mi jasno ?! zivi sehidi, radit\' nit sta znaju a nit sta hoce a para im uvijek malo...
Ovo je jedina država u kojoj ova kategorija povlaštenih penzionera ima veće penzije od plata aktivnih doktora specijalista u KCUS. I pitate se zašto postoji korupcija u zdravstvu. Zato što je plata doktoru specijalisti oko 1600 KM, nakon 22 godine školovanja..... Ali politika to radi svjesno, plate doktora su etalon vrijednosti u svakom društvu. Kad se pobune radnici kažu im - Šta hoćete, znate li kolike su doktorske plate ? Politika računa s tim da će doktore namirivati pacijenti. 20 godina poslije rata zdravstveni i radnici u obrazovanju su na margini društva, a također su dali ogroman doprinos u ratu. Ili su se djeca sama učila, a ljudi sami liječili ? 20 godina poslije rata imamo kategoriju demobiliziranih boraca. Fuj država !!!
Sa par godina staža imaju obraza da nešto traže. Sramota.
ovo ne samo da je bruka nego nego bezobrazluk neviđeni ...hočel još i stanove ..najbolje da napišu spisak želja ,,ma ja
svi traze koeficijent....niko nista ne radi.....,joj:)))))))) drzavo hosh izdrzat.