Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri ovi, \"ubili\" se za Kosova, da gore smire one brđane!
\"Vojna policija OS demostrirala atraktivne vježbe studentima\" - molim cijenjenog autora naslova da otvori usta, kako bih, izrevoltiran njegovom nepismenošću, mogao urinirati u ista! Hvala!
komentar za SAS: BRAVO GLUPANE
daboga svi poginuli u misiji u iraku i afganistanu. smrde OS BIH
komentar za amera profiter: BRAVO GLUPANE
Svrha ove demonstracije Izmetbegoviceve policije je kratka poruka: POKUSATE LI DA SE BUNITE PROTIV NAS RATNIH PROFITERA I KRIMINALACA OVO VAS CEKA, PA IZVOLITE...
davno sam rekao nosit cu na ramenu samo tvrtkov grv sa ljiljanima kao pripadnik armije bih, a da sam htio u ove os bih imao sam koga zvati rodjak mi je general u general stabu dakle imao sam se kome obratiti, samo je armija bih jedina prava bosanska armija koja je proizasla iz naroda bosanskog i iz njega crpila svoju snagu kako rece armijski general sefer halilovic \"od srednjovjekovnih kraljeva bosna nikada nije bila jaca i bolja - zenica 1993\" dakle sluzbovanje u armiji domovine jepitanje casti a ne novca kojem su s eoni zakleli, a zna se kako je selmo cikotic sredjivao ispite sa izetom beridanom na politickim naukama vojnicima
..kako bi bili nalupani u Visokom ..
Poslati ove da srede s(r)tanje u GRAS-u!!!
Nihad Imamović BILDE, grobar BH košarke!
Vidiš, ovo nije gramatička greška nego tipfeler. Dočim gramatička greška jeste pogrešno odvajanje apozicije u tvojoj rečenici. Mazlumast si mi malo... PS: NISAM autor texta, nego mi pun kua dežurnih lektora.
@ srblje To tebi krivo sto nisi primljen u vojsku pa sad druge ljude prozivas ? Pssst ;)
@srblje Ne brini buraz, zato smo mi \"civili\" itekako naoruzani, cak stavise, ove \"oruzane snage\" (eto divis po nazivu da cak ni vojska nisu vec obicna UBLEHA) nemaju oruzje i municiju kakvu imaju određeni ljudi i \"komšije\" po selima a Bome i u gradu! (čitaj: AP, Dobrinja, novi grad generalno) ;)
Kako je moguce da autor teksta napise \"demostrirala\" umjesto demonstrirala? Pa jel autor toliko nepismen ili je toliko zurio da napise tekst?
A studenti usta stavljaju municiju...
i nisu bilo kakvi studenti vec studenti AUBiH-a XD
pa nije balet pa da izvode atraktivne vjezbe :P ja vojske zna se tatini sinovi 10000 platis u ubace te u os bih, zakleli su se oni svi na vjernost novcu, kad bi se zapucalo svi bi zdusili ili bili manji od makovog zrna