Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putna komunikacija? Zar se ne moze reci cesta ili ulica. Ne djeluje niko pametnije ako kaze "ostvarili smo komunikaciju" ili "putna komunikacija", umjesto razgovarali smo i ulica ili cesta.
SIPA treba da ispita koliko je Asim Sarajlić u Vogošći napravio nelegalnih objekata za svoga mandata i na taj način pokrenuo klizišta. Također, treba oduzeti svu imovinu kriminalcima sa Poljina i gore smjestiti ljude jer to je napravljeno novcem koji su oteli od nas građana i naroda. Koliko su uzeli love u svoje privatne džepove za ovo 20 godina mogli su napraviti Suecki kanal kroz čitavu BiH. Holandija je sva pod vodom pa opet nema poplava. Uzrok svemu ovome je kriminal, korupcija i javašluk. Hapsiti sve od reda!
hebes hapsenje i ispitivanje :) pa da jos od Drzavnog budzeta i dalje trosimo pare na njih..... :( to sve treba po kratkom postupku strijeljati i to javno....