Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Petobanka reporteru za brigu od Seje
Je suis Sejo
Cudo nevidjeno
Seljacina parexelans. Pod ruku sa erom ojdanicem i zoricom brunclik
Naravno da jeste ode pozdere pljesku na sejin račun još mu na kraju namigne a ovaj se na kraju ode u wc i trlja
ludilo od reklame toliko mjesta potopljeno na Ilidzi Al nek su ovog ,,sirotana,, izreklamirali sad ce cevapi biti 15 KM
Treba onaj kip iz Ustikplime donijet i stavit tamo,možda mu pomogne
Zna li se išta šta je sa baštom Seje Brajlovića baš se brinem 🤣🤣🤣. Pa čoik seljak nije on razmišljao kao inžinjer, koji je digao most nako visoko već baštu spustio do rijeke. Predlažem Seju da napravi splav da se ne sekiramo više. Polomismo novinare samo izvještavaju o bašti.
Trebali ste otići i na Ustikolinu kod Seje da vidite kakvo je stanje.
Novi biznis, splavovi
Da li je onaj šlajbuk sa kojim se k00rči otiša niz rijeku?
Sejo legendo Sarajeva! Najjaci restoran u SA ubjedljivo a i sire... Uvijek rado dodjem i povedem drugarice ...
hahaha seljana ala gala
Sad će sejo izvadit par milja iz dzepa sve u petobankama da izgleda deblje u ruci i da pokaze gladnom narodu sta se ima i sta se moze... De sejo ceka narod gladni da pokazes lovu i obavezno snimi sejo!
Plata mu je najjaca.. nas petoro se "ubijemo" za cvaju. Poz za Seju i drzi se. U potpisu vesela bosanka iz Beča ❤️😘
E nek si se ti iz Beca javila da komentarises plate u Bosni
Ludilo hrana! Uvijek kad dodjem i Beča u posjetu, odemo i najedemo se kod Seje.. porcije ogromne a i super je hrana.. Sejo, da nam do ljeta osposobis bastu pa da opet zajedno uzivamo u mesu
Sta vam je to BASTA? Na bosanskom se kaze basca. Sto je god kakve bljuvotine na dunjaluku unosise u lijepi bosanski rijecnik.
Basta i tocka!
Pa covjek u koritu i napravio bastu,i vi dajete znacaj ovome,e moj klix prodajes se za petobu :D
A da se malo ostavite nelegalne pumpe u Vojkovicima i nelegalne baste od Brajlovica pa se posvetite malo obicnom covjeku, obidjete naselja, uslikate, uradite intervju sta treba ljudima itd? Od jucer 300 tekstova o pumpi i Brajlovicu, popustite malo