Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan Bakire, ovo je tvoje Sarajevo, uradi nešto za grad, nemoj samo za sebe i Arape svoje cigane.
jarane grasov bus se nikad nije zaglavio 😂😂
@hrabridečko - sistemnski uništava SDA državu, od potpisa Dejtona, pa na ovamo, živi kao kralj, leti arapima na izjavljivanje nekakvih saučešća povodom smrti, pravi sistem svoje kraljevine, a nije u stanju da cestu zakrpi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
_""Svi putnici su dobro", rekla je Aida Smajić, glasnogovornica Centrotransa." :))))))) Hahahaha, jao izjave, pa kao da se autobus upao u Neretvu, a ne u ono malo vode. :)))) Doro je da su svi putnici dobro! :))))
dje sad ona gorila iz klixove vjesti prije nekoliko dana ""Zajedno smo jači": Najjači čovjek u BiH će pokušati povući autobus od 15 tona"
pa nezovu ga djaba bucha creek (buca potok)
ima li krokodila u bari
...jednog dana, kiša je padala dva dana 😉
stvarno bi se ovi sa Klix-a novinari mogli malo informisati o imenima naselja u Sarajevu, naselje Buća potok je dobilo naziv po Ademu Buću heroju iz NOB-a, a ne po Butch Cassidy kako vjerovatno oni misle.
Buća Potoku*
Nista njega nije zarobilo nego je on levat. Sigurno tim putem vozi godinama i debil zna koliko je duboko. Lokva tj voda, nije se stvorila tu u rodu od 3 sekunde i zarobila debila vec je debil mislio da moze proci kroz vodu. Nikad mi ovo nece biti jasno, i onda mu voda kriva. Kriv je hajvan sto mu je mrsko bilo da se malo vrati i napravi krug dok se voda ne ukloni... Jbte degenerik do degenerika u ovoj drzavi...
Ovo su vozači što ih je Centro doveo iz Engleske. Voze lijevom stranom. Da je išao desnom prošao bi.
Slika 3 ,Klix besplatno reklamira dm i ovaj neki hotel ,
zaboravio si otpad
jos inzinjera i qurca majku yebali usta,hahahahhahha
maja, sve elita
Pamte Sarajlije prave prolome oblaka, pa nije bilo ovakvog kolapsa kao poslije ove jutrošnje kišice. Ne bih postavljao dijagnoze ukupnog stanja u našem gradu i državi jer to svi znate i ništa ne mijenjate, samo bih pozdravio neumorne, redovne, vjerne klix-ove humoriste.
jel moguće da je voda bila do ove linije na busu. ako jeste koji je i ulazio u tu baruštinu. nije moguće da za 10-20 sekundi toliko nadođe voda da bude do pola busa
Nije moguće,ovo je fotomontaža jelde
...od danas za voznju Centrotransom su vam pored karte obavezne slijedece stvari koje morate imati kod sebe : 1. Peraje 2. maska za ronjenje 3. boce sa kisikom ....za sve primjedbe il ideje mozete se obradit "zutom" govnetu i ostalim u predsednistvu i skupstini bejha :)))))
djesi poso vole?!
Kuknjava ne pomaze, treba da izadjete pred vladu sa zescim demonstracijama vezano za nagle bujice i velike pljuskove,nemate narode dobrih organizatora,sretno..!