Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja gomila nesposobnih idiota. Ne do bog da podnesu ostavke. U normalnim drzavam direktor javnog poduzeca u ovakvoj situaciji odstupa sa svog mjesta. Ali avaj... BiH je sve samo ne normalna drzava. Par stotina uhljeba i dalje ce primati bezobrazno visoke place za nerad.
Ma ovo je samo odraz,nerada i nesposobnosti u svim javnim preduzećima u posljednje dvije decenije....
Sad bi Mustafa ef. Ceric, da je jos na vlasti u IZ okreno par dova za kisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znači ratno stanje....
Od 90-tih nikad nije ni prestalo ratno stanje
nivo u konstantnom padu i tako govore vec tri mjeseca, po nekoj logici vode bi jedva bilo ili bi je skroz nestalo...
eki oformili Operativni štab i Mobilni tim koji prati situaciju na svim izvorištima i nivoe vode... prvo, ko je do sad pratio situaciju pa morate oformiti nešto... drugo, garant ima neka extra novčana naknada za članove operativnog štaba i mobilnih timova... treće, jarane ponesi zastavu ViKiću mogu i ja kišnicu fatat' isto k'o i vi... šta ja onda vama koji quatz plaćam ako pijem kišu...
Koja sramota, XXI stoljeće a na bajram vode ni za abdesta nema ... Pa gdje mi živimo ...???
DJECU SU POTROVALI U VRTICIMA JU DJECA SARAJEVA A SAD DIGLI CIJENU ZA 20 KM?????PA DOKLE VISE OVAKO??????
al zato racuni nemaju redukcije
Naravno da neće pustiti vodu za praznik jer bi tako pokazali da može a oni žele da ne znamo da može. Kad se isisaju i usisaju pare onda će biti svečana puštanja u rad i zamazivanje očiju za ovce.
Uzas, uzas, zemlja bogata sa vodom, a gospoda kazu "truditi ce se" da bude uredno snadbjevanje za blagdane. Joj ko namje na vlasti, i gdje zivimo....
....NAROD ZNA.....nek oni naseljavaju turke i arape po gradu to je bitno
narod zna...da nema vode...
valjda ce biti za guzi..ce
Ovo je sve djon-obraz, nesposobno, lijeno i parazitski nastrojeno. Sramota ih nije ni redovno povlaciti pitanja nadleznosti, tj. nikada nista nije u nicijoj nadleznosti. Jedina nadleznost im je izvlaciti pare iz budzeta.
narod koji glasa za SDA i ne zaslužuje da ima redovno vodosnadbjevanje
...NAROD ZNA!!!...:D
Rekao sam ja davno da se voda previše troši bez mjere i namjere. Znači, propustiti 5 l vode po stanovniku na dnevnoj bazi i to je previse. Ostalo je sve rasipanje.
Meni je samo Bitno da se moj Bakir ne pati i da Poljine imaju vode za ostale me boli racku :-D
Bake se zalaze da se Bajram slavi na originalni nacin kao u arapskim zemljama bez vode.
...Allah ce ga nagraditi za to lijepim Dzehennemom...
Vodovod i kanalizacija- ako nece biti vode hajmo minirat i kanalizaciju nek ide sve u p.m...
...hajmo!!!
_"Kako je za Klix.ba rečeno iz "Vodovoda i kanalizacije" (ViK), preduzeće je oformilo Operativni štab i Mobilni tim koji prati situaciju na svim izvorištima i nivoe vode u rezervoarima na području cijelog Kantona Sarajevo." Papagaj zvani VIK! :)) Samo se ponavlja, kao papagaj. Za ovako stanje neko mora odgovarati. A taj neko je vlada i VIK. Ako nisu u stanju glavni grad snabdjevati vodom, onda i nisu za tog posla! Odgovornost se mora tražiti!
...ako je oformljen stab onda nemamo sta da se brinemo...u tom stabu su sigurno sposobni kadrovi SDA stranke koji znaju svoj posao...NAROD ZNA!!!
...evo upravo mi javljaju da voda samo sto nije krenula...stanite kod svojih pipa...:D