Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papci dosli u grad da naprave kucu, a navikli da to rade bez ikakvih dozvola i odobrenja i jos neznaju sta je vodozastitna zona i u kombinaciji sa ovom vlasti = sranje.
ma rusi sve sto nema dozvolu.
Nije mi nimalo zao tih ljudi, razumijem da su eto morali tokom rata i hajde jos par god da ostanu dok se ne saberu i vrate kucama i nastave tamo svoj zivot. Ali ne Sarajevo je zaguseno dosljacima koji zele sve da dobiju na tacni, dok mi zavrsavamo fakultete i ne mozemo cesto radi tih istih doslja doci do normalnog posla i koji nije nasa struka jer nemamo stelu i nekoliko hiljada maraka!!! Tim papcima je lijeno da se vrate na svoja sela i zjape prazna i da posteno obradjuju zemlju i prodaju domace proizvode!!! SAMO JE BITNO DOVUCI GUZICU U SARAJEVO, SIRITI NEKULTURU I STO MANJE RADITI !!!
IZVINI @SINDY HTIO SAM REĆI SVE OVO SAMANTI KOJU SI I TI KOMENTARISALA TI SI U PRAVU SARAJEVO NIJE NIKAKAVA METROPLOLA
a moja @sindy sigurno si neka simunida pa si dala tako ime, sindy, lijepo metropolsko ime da zvučiš uvjerljivo. Moja draga nisi ti nigdje bila kad ti je Sarajevo metropola. Glavni je grad koji nije ni blizu jednoj metropoli.
Bude li redukcije ,bice belaja ! :P
i sada ce biti redukcije vodom ;)
@Milo Legenda , vidi majmune ... Normalno da treba srebrenicane protjerati ... sta hocete vi .. samo zrtve glumite... dobili ste stanove, pare , drzavne poslove i sad kao neke zrtve... Majmune , rat se odavno zavrsio ... a ustav ti nalaze da se vratis u svoje selo... jer meni je dojadilo da vas gledam po drzavnim institucijama . Dosli ste da nas hljeb jedete... Istocna Bosno cuvaj se.. nece ovo na dobro izaci.
ŽIVIM U TOM PODRUČJU VEĆ DUGO . PRAVI RAZLOG PLAVLJENJA OVOG PODRUČJA JE DIVLJA DEPONIJA ZEMLJE I ŠUTE NAPRAVLJENA U ZADNJIH DESET GODINA NIZVODNO OD MOSTA U BUTILAMA S DESNE A NAROČITO S LIJEVE STRANE RIJEKE BOSNE. VELIKI DOTOK RIJEKE ŽELJEZNICE KOJA BRZO PROTEČE KROZ ILIDŽU NE MOŽE DA SAVLADA USKO GRLO NA SASTAVCIMA MILJACKE I BOSNE. TO JE PRAVI RAZLOG I DOK SE NE RIJEŠI POPLAVE ĆE BITI . POZIVAM REDAKCIJU AKO OVO PPROČITA DA ODE I DA SNIMI STANJE DIVLJEG NASIPA . TO JE PRAVI RAZLOG , OSTALO JE ŠUPLJA PRIČA.
Pa idiote nisu Srebrenicani dosli svojom voljom sto im je lijepo u Sarajevu. Ne znam jesi li svjestan ali bio je rat U BiH , ako se mozes sjetiti ... I ti sad govoris da ih treba protjerati ? Ne mogu nazad u Srebrenicu , jer bi bilo maltretiranja , terorisanja... u svakom slucaju , ne bi se osjecali ko nekad. A posto je Bosna jako razvijena , ima samo 3 , 4 grada , ovo ostalo su selendre i morali su negdje otici... Tako da se malo zapitaj prije nego tako bubnes neke nezrele , idiotske stavove...
e nasli su istočnjaci da prave kuce u "sarajevu", eto im sad poplave i sarajevo!
Sjećam se prije tri godine kad je ona frka bila,izjave rahmetli načelnika Ćenanovića kako je planirana izgradnja korita, urađen idejni projekat, ali se "gospoda" iz divljih naselja nije htjela odreći nekih metar zemljišta oko korita. Općina im je ponudila otkup po nekoj x cijeni, ali "gospodi" to nije odgovaralo-malo su htjeli da tvrde pazar (ne svi naravno, ali dovoljno je nekoliko konaj da us*ere sve) Da su ljudi,a ne stoka odrekli bi se toga i besplatno, prvenstveno za svoje dobro. Toliko o jadnioj,ugroženoj,prognanoj sirotinji. Da se razumijemo, apsolutno se osipam od ovih kvalifikacija rođeni, nerođeni, došao tad i tad...kolko ima normalnih došlajaka,ima vala i papaka među ovim "domorocima" - ko da su sad s Romanije sišli. Generalno smo banda neviđena. Što bi rek'o Pejaković: Znam ja nas, je*bo ti nas...
ode mi ćilim
TREBA HIMZANIJU ODERAT I ZA OVO ON JE KRIV OCM MU NJEGOVOG
Jel imaju restrikciju vode oni ?
Zao mi je ovih ljudi i njihove imovine.svake godine isto se desava.Htio bi da pitam da li je vlast u Sarajevu izdala gradevinske i urbanisticke dozvole za gradnju prije pocetka gradnje ili su samovoljno izgradeni objekti?Ako je gradska uprava izdala urednu dokumentaciju za gradnju na ovom vodoplavnom podrucju duzna je i da ljude sad zastiti od ove poplave koja kako se vidi desava svake godine.A ako nemaju tu dokumentaciju pa nemoze se graditi gdje se kome pozeli i kako ko hoce.Zamolio bi da mi neko odgovori na pitanje za ovu dokumentaciju-HVALA
do isl.ama je, on proizvodi ovakva gov.na od ljudi, bave se krimi.nalo, jlaga.njem, kukanjem