Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje treba revolucija,dosta je bilo priče.
ja nisam dobio ni te dvije marke
hahahaha,za ne povjerovati....................................................................
Nisam ni 1 KM dobio a tek 2 KM
pixy stix: bravo za komentar,tako jest!
TAMAN, DVIJE KERMICE. JEDNA ZA KAFICU, DRUGA ZA METAK :) Sad mogu rahat u grad izaci.
Buduci da ti isti mladi nisu nista ucinili da se takvo sto ne ponovi i u 2011 , mozda su tako i zasluzili . Mislite li da bi mladi u recimo Francuskoj ili Spaniji sjedjeli kod kuce i svoje nezadovoljstvo iskazivali komentarisuci ... siguran sam da ne! Vec bi odavno sve bilo na ulicama .
s obzirom na drustvenu aktivnost te iste omladine mozda je i previse
pa ni pivu ne mozeess popitt za ove 2 KM.... kako jadnooo...
Zato kod mene u glavi non stop jedna te ista pjesma Put Putuje Latifaga a za njim jaran Sulejman
Je..š mlade. Samo gledaju koliko kahva danas ispiti, ko skim hoda, kako prepisati na ispitu.
To vam je bez pdv-a, još kad se odbije pdv, taman vam ga dođe, da im priđete po još tri marke, plus pdv, to je 6, zaokruži na 10, eto ga, dođete im po dvajs\' maraka, po glavi stanovnika.
Smijesno kako ljudi na perfidan način dolaze do love..
I ja bi napustio BiH, ali nisam vise mlad. Valjda se moj glas ne pika.
Ma j.e.b.o mlade ! Nek gube vrijeme na SA-X i FaceBook-u ! To je džabaja !
I 2KM su previse za mlade bez casti i dostojanstva ... da u bilo kojoj drzavi u svijetu mladi imaju ovakav polozaj u drustvu demonstrirali bi i sve bi sravnili do temelja jedino Bosanska omladina nesljedjenog podanickog mentaliteta suti i trpi. Trebaju ukinuti i te 2KM i oept bi omladina sutila jer su im i roditelji sutili jer su im i djedovi sutili jer je ta crta podredjenosti i podanistva u njihovoj licnosti toliko jaka da sta god da im vlast i mediokriteti koji vladaju urade oni ce sutiti.
treba otic protestovat..da se skinu lopovi sa vlasti.