Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djubrad u stanju ste izmisliti tu nevladinu organizaciju samo da zadovoljite prohtjeve zapadnih mentora...sav belaj ovoj zemlji ste donijeli zajedno sa vasim medijima👊
Vrlo jednostavno: terorizam finansira SDA, RS i HDZ, ilegalno samoizabrana mafija koja vlada u tri drzave u jednoj cjelini koja se jos samo vodi na google mapi da postoji.
Jesu li objasnili kako ludi Mevlid koji izrešeta zid dobije 18 godina, a škorpion koji pobije djecu sa svezanim rukama dobije 15? Intelektualno superiorni Mevlid je, valjda, godinama planirao genijalni plan da istrijebi sve amerikance, a ovi su pobili djecu iz nehata?
Uposlenih u razlicitim "nevladinim odrganizacijama" ima vise cak od "Zvezda Granda"
Da li se misli i na pseći terorizam?
DAJTE IME SAMO JEDNE ORGANIZACIJE KOJA FINANCIRA TERORIZAM U BIH
Pogasite prvo ove pederske nevladine org, njih je 90%.