Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danasnja poruka iz centrale SDA: UMRI BIJEDO !!!
JESMO MI PI*KE i glup narod....vidjet ce te samo jednog dana ko GRCKA PLAAASSS! 50 km dnevno kad mognemo uzimati sa bankomata i kad prodaju sve '' NASE'' i vode i sume...al neka i treba nam tako kad smo glupe BALIJE
Vidi ove opajdere Kalajdzicke! Ccccc
NAROD ZNA !!!!!!!!!!! STA KUKATE MI SMO IH IZABRALI NA IZBORIMA OPET NA SLEDECIM ZA ISTE CEMO GLASATI ZATO STO SMO STA ?????? OVCEEEEEEEEEEE BLEEEEEEEE BLEEEEEEE BLEEEEEEEEEEEEE
Ovo ako ovako nastavi izbice nemiri ili mozda rat kad ne budu mogli vise uzimati odakle. Onda ce 3 miliona krenuti iz ove rupe kao Sirijci sad.
Progurat ce te nekako ovu godinu a sta ce te iduce.
nikad gora vlast nije bila ovi su gori od ISIL-a
El mehdi placenik SDA siri propagandu al ne djeluj to vise narod nema sta jest kamo li placat obaveze
"samo tuzne noci znaju da je volim, jedna zena odnela je sve2...
Ovih 200 miliona će iskoristiti za zaposljavanje 100.000 građana.
Nema bolje zemlje na svijetu od ove naše Federacije. Zanimljive i vijesti objavljuje ovaj autor/portal: -Prije dva dana napisa da će akcize biti povećane samo na alkohol i cigarete, a ne na gorivo. -Jučer piše da će akcize ipak biti povećane i na gorivo -Jučer nabraja po pet savjetnika od ministara i njihove plate od oko 2500 maraka -Danas piše o nekim "uštedama" zato što nisu zaposlili još drugih. -Nekad govorili da je BiH sekularna država -Sad počeli plaćati vojnicima ekskurzije, da postanu hadživojnici.
jbga ne moze sam covjek protestovat, al jbm mater kako se okupise da onu djecu od 15 god docekaju, 50k ljudi a kad treba se borit za bolje sutra nece niko da izadje iz kuce, yebo ti ovaj narod
ovo su jako dobre vijesti, napokon nešto lijepo i nama da se desi... ustvari, fulio sam vijest
Jedino dobro sto mogu procitati je "Restrikcije u zapošljavanju u javnim kompanijama i institucijama rezultirale su uštedom od 13,7 miliona KM, a za 4,6 milina KM smanjeni su i izdaci za inventar i usluge." Mada je moglo i daleko vise.
ma najbolje! komercijalne banke ne postavljaju uslove o reformama i štednji kao MMF. ljepota! savršena pljačka naroda! svaka čast premijeru!
hoćel bit kolko za mog bakira?
Boze me sacuvaj kakvi paraziti !!!!!!
Sve dok je ovaca, neće falit' vune...