Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I to ste skontali majke vam ga bezobrazne...raja masovno prelazi na plin radi cijene nafte koji nasi ublehasi non stop podizu, pa ocete sad i tako da uzimate lovu. Koji ste vi jadovi ccc...fuj
Upravo tako eno u hrvatskoj ko ima plin plati samo pola od pune cijene kad registruje vozilo,a ovi nasi hadalji su samo slozni kad treba sirotinji pare uzet jer zna se ko u ovoj drzavi ugradjuje plin u auto,sigurno ne onaj sto vozi hummera!!!
Errorcode pa dobro brate,ima i to ali je definitivno puno manji zagadjivac...ali bode to sto vladajuca go.vna ne spavaju nikako nego samo dumaju kako raju zalampat!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dosjetili se pljačkaši !!!!
KRIVI SMO MI STO SUTIMO I STO IH PUSTAMO DA RADE STA HOCE! NEKA TAKO I TREBA I JA BI OVO RADIO DEBILIMA KOJI SUTE I PUSTE DA IH GAZIS KAKO HOCES!!!!!!!!!!
Ne vidim logiku??? Osim standardne bijede od pohlepne vlasti!!! Kad ces narode vise doci tobe i objesit ih za muda! DOKLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Interesantno. Obracunaj na gorivo pa onda ponovo obracunaj na LPG .Kao da vozis 2 vozila. A ja mislio jos da ugradim i bsaterije pa da bude i hibrid.Samo me interesuje kolika bi mi onda bila putarina.Benzin .LPG pa jos i hibrid. De vi nama uvedite poreze na disanje.Jedan udisaj i izdisaj neka bude makar 1 KM
e onda ja je nikad necu uvesti u sabracajnu LPG A kad registrujem auto dam onom 20 km na tehnickom da nevidi ugradzen plin.,lopovska posla samo gledaju kako ce narodu da izvuku zadnju marku.,
I nemoj napravit drzavni udar i rastjerat jadove...Olos zadnji. Stid me gdje zivim.
A zašto su uveli ateste? Nisu sigurno radi sigurnosti građana, nego da vide koliki je broj tih vozila, pa onda lijepo zaj broj pomnože sa drugim brojem i dobiju harač. ovo je još dobro, kad se ubace u rezultate popisa stanovništva vidjećete novih nameta.
Dabogda se pogusili u plinu kriminalci smrdljivi,malo im 5 hiljada plata,hoce povisicu vjerovatno :)
kod nas ljudi 20 godina biraju isto a ocekuju drugacije ishode
ma nek vas jebu kad ste glupi
sreca moja pa dizela vozim nafta ce na kraju biti jeftinija od plina svega mi na svjetu
Nema APSOLUTNO nikakve logike da se naplacuje po dva osnova. Ili se naplacuje naknada za motore s pogonom na tecno gorivo ( nafta ili benzin) ili naknada za pogon na plin. Onda bi morala postojati razlika i za auta na dizel. A sta ako je hibridni pogon? A sta ako je elektricni auto? Ovi iz Federalnog ministarstva prometa kao da su totalni idioti. Nepismeni, nestrucni i nezainteresovani. TRAGICAN je nivo nekompetencije u drzavnim institucijama. Boze pomozi nam.
đe to piše...
a vi mislili plačati plin 70 feninga i imati isti porez kao i oni na benzin i dizel koji gorivo plačaju po 2 marke hočete da se vozate na guzove e evo vam ga .
ko je to još državu zajebo???
Politicari pa onda dalje,svak gleda da se ogrebe
Ooooo ženskog vam roditelja yebem ...!!! Jado kupi PEGLICU i još u nju plin ugrađuje da jadan vozi čim jeftinije a vi ga naguzite da registraciju plaća kao da HUMMERA vozi ...??? S t o k o . . .