Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo mater kako se ova stoka dogovori kad treba otimatipare od naroda, a u sprotnom se sve neki vitalni nacionalni interesi traze.
NARODJE KODNAS PRIMITIVAN INEPISMEN JARANEMOJ ZATONAM JEVAKO KAKOJE
RAMBO JARAJE----------SAMO ZATO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nikad gore nije bilo cak i kad je Hitler vlado bosnom otvaro je radna mjesta samo Bakir i SDA nista !!!
Vlast se igra vatrom! A, ko se igra vatrom piški u krevet! Ej, poskupljenje goriva je automatsko poskupljenje svega. Upiškit će se vlast!
Udri Bakire kad smo stoka , nisi ti kriv nego mi samo udri dok ne pocrkamo ...
Meni ne preostaje nista nego da varam, kradem i pljackam. Posla nemam niti stelu da i prezivio. Moram ukrast da bi imao hranu, i kad me i uhapse bolje mi je u zatvoru gdje imam hranu i topao krevet, zato cu ja da kradem, drzava mi nije dala izbor. Sta me briga, prosli mjesec sam odradio pljacku i zaradio oko 1500, sad mi je nestalo para i moram smislit novi plan, uskoro cu se prikljucit i auto mafiji.
nek poskupi hrana a pojeftine puske
nasluso sam se prici kako je Bosna lijepa zemlja i bogata prirodnim bogastvima, sumama i rijekama i kako je predivna zemlja i da nigdje nema dobrih ljudi kao u Bosni. Ma mrs svi.
Šta ima da kriju, ionako mogu, a i dovoljno su bahati bezobrazni da usvoje sta hoce, i koliko oni procijena da im treba.
Kad su poskupljele cigare nepusaci su se radovali a ja sam presao na motanje, sad kad je i gorivo poskupilo mene boli qrac, svakako idem pjeske, auto je luksuz kao i cigare, eto, svi mozete ic pjeske ili javnim prijevozom
A ja kako se bosnje i cvijanovicka dovovore kad su pare u pitanju..pu!!!! gamadi jedna!!!!!! Da se bar malo hocemo opametit moj narode ...ccccc
Lijepo vala, od 2 KM diesela 30 ode na akcize, 30 na PDV, 25 na putarinu i naknadu za izgradnju puteva, i sta vec jos... i sad su nasli dici kad su cijene nafte pale, kad se vrate u normalu mogu kljuc od auta o klin zakacit. Jos su nama vazda naftasi krivi, oni bar placaju radnike...ovim parama se placaju neradnici
Cijeli dan da radis posteno sebi ne mozes sebi priustiti kutiju cigareta i jednu dvolitru
Šta bolan naftu? Čekam da pojeftini ko svugdje u svijetu a oni će je poskupiti. Još nije formirana vlast a oni se dogovore o poskupljenju za sekund.
MA SAMO POHVATAT I POVJEŠAT !!!
Ah da, Bakire, naje8em ti se . . . a vi, OVCE, glasajte opet za 100.00 radnih mjesta. MRŠ !
šta je bolan bilo, dice ti cijenu dvolitre guzovace pa ces se teze opijat?
Komentari su se sveli na Bosnjake koji mrze svoju naciju, vjeru, narod i koji za novac bi ovdje napisali najgore moguce stvari. Cestitke ostalim narodima i pripadnicima drugih religija jer brane svoje na sve moguce nacine. A sta mi radimo pljujemo po prvom predsjedniku RBiH, pljujemo po svim ljudima koji su makar malo u vlasti, spominjemo drzavu kao "dzamahiriju" ili "fildjan drzavu" kome to smetaju Dzamije? Oni kojima su smetali su ih rusili 92-95 a mi koji smo ostali bez svojih najblizih sada pljujemo (SubhanAllah) po tim istim Dzamijama. Nikada se mi necemo opametiti.
Upravo i pricam o tome, nikada neces cuti da Hrvat psuje Tudjmana ili Srbin Milosevica a da ne spominjem njihove generale nego ih jos i brane...a tebi na dusu svaka psovka mrtve osobe.
jod jedan demagog koji od svega ovog sigurno ima direktnu mterijalnu korist
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ovi SDP-ovici barem nisu krili od naroda
SAMO JASI SVI SU NASI NAPRIJED SDA DIGNI NAMET NA 1,50 KM PO LITRI DIZELA JER NAROD ZNA !!!!!!!!!!!!!