Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ekonomsku stabilnost ili kupovina socijalnog mira dok se i ovi ne natovare a sitnim će da vraćaju sve to što ovi zaduže nemože biti ljepše
Bosna je zemlja idiota
tako se divno probuditi u zemlji u kojoj je lagumdzija na vlasti!bolji osjecaj ne postoji!tako sam sretan sunce mi sija iz ociju a osjetila trepere u zelji da ta vlast potraje!divni kadrovi sdp cine nam zivot ljepsim jutra svjetlija,noci nezaboravne srce nam kuca za njih i samo za njih.o ljubljena postavo ,o drzavnicka mudrosti,o spasitelji,kako je zivot lijep kad vi bdijete iznad nas. voliiiiiiiiiiiiiim vassssssssssssssss!!
haha cuj pismo namjere!to je pismo prosnje hoce da uzmu opet kredit!cim ga dobiju reci ce da stvari idu nabolje!ovi vlastodrzci upropastiser do kraja ionako nagrdenu zemlju!
@Internaciona...Jesu vam gloopi komentari za plakati.... @Kylie komunjara a ako Bog da..otkad komunjare vjeruju u Boga. @2013 ljudi skapavaju od gladi,tebi jest uspjesna hrani te Vozd a ti klikas. @SARA Otici ce te svi vi u 3PM uskoro. @duh jesi kreativan ko magarac za pisanje poezije.
Crveni kmeri vrijedni jutros.Cuj bravo,bravo majmuni pisao veliki Vozd MMF-u treba para za jos jedan stan u centru Sarajeva,ostatak ce podjeliti Bakir sa Sajom i malom rajom.Tihi ce na odmor sa hanumama a raja nek pusi.
Hahahhahaha ! Čuj ekonomsku stabilnost ! Hahhahaha ... Nema niko mu-da da kaže da živimo od kredita ! :) hahahah :) Doći će to na naplatu ... a onda će biti KUKU LELE !
http://www.vaseljenska.com/misljenja/dzejkob-rotsild-je-kriv-za-zaveru-protiv-covecanstva/
Nas Srbe kao ono da nas omalovaze zovu Vlasima. A, kako onda Bosnjaci objasnjavaju porijeklo imenice "vlast"? Sto se onda ne kaze "Bosti BiH: ..."?
svaka cast za premijera za ustrajnu borbu ....
mnogo toga je uradjeno u 2012 a vjerujem da nastaviti i biti jos bolji 2013, samo da hoce ovi iz sda otici u zaborav!!
Ja vjerujem ako Bog da da će ovo na dobro :D Sve mi miriše na to :))))))))))))))
Tako je meni nekako ovo sve pozitiivno :) Filipović je rekao da je ovo godina u kojoj ćemo napokon riješiti mnoge stvari i ja vjerujem u to :D Baš sam optimista :D
OVa godina je bila vrlo uspjesna iako su mnogi pokusali da nas uniste!
bice dobro ako nam ovi zeleni ne pokradu i ovo sto nam je ostalo, nameracili su se da ostatak uzmu!!!