Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\".
a budale lika ... hehehhehe, jeb\'o te Srbin dedo sto ti je od oca napravio pi.chku poturchenu
na balkanu svi imaju jedan i jedini problem a to je srpski fasizam i krvavi srpski koljaci, siledzije, ubice.srbi su uvijek pocinjali rat u regiji i opet ce, srpski terorizam i san o \"srbovelikojteritoriji& quot; je u beogradu akademsko gnijezdo ratnih zlocinaca i eksterminatora bosnjaka, hrvata, jevreja, roma, albanaca, crnogoraca, madjara, vlaha, banata, bugara, austrijanaca, slovenaca, italijana, turaka,makedonaca id......... najgore sto je to je da se srbi ponose svojim ratnim zlocincima, siledzijama, koljacima....genocidasima, teroristima i ubicama.....
Ma nisi ni ti nista uradio niti sta smijes uraditi zasto primas platu,idi sto prie prie cemo poceti biti ili imrijeti.....
Znaci ja to ovkao citam ... Ako pobjedi Mile i Tihic mi cemo ostati i ponavljati izbore dok nepobjedi Silajdzic i slicna stoka ..
DA SAM NA VASEM MJESTU I JA BI OSTAO. DOBRA LOVA, JEFTINIJI ZIVOT, MIRNO, A IMA I REKREACIJA ZA SVE UZRASTE. MNOGIM UDOBNIJE NEGO U VLASTITOJ KUCI, A DA O IRAKU ILI AVGANISTANU I NE PRICAMO.
bravoo incikoooo rece baljo i podudla mu visokog prestavnika kao pravi sluga sto voli gazdu i stranog okupatora
Ipak su oni teroristi neznam kako da ih puste na slobodu. Komentar za Maocu Gdje si sada Damire da snimas kako ih pustaju na slobodu i da nam pokazujes svoj mobitel koliko je sati i kako je akcija uspjesna. Zamolio bih ljude koji se zvanicno predstavljaju da su ateisti da ne komentarisu bilo koju vjeru u javnim medijima i ustanovama jer zato nemaju pravo, zato sto ? Ne vjeruju u Boga i nemaju pravo komentarisati i izvjestavati o bilo kojem vjerniku dali to bio Musliman , Hrišćanin ili Katolik...
drzavna imovina bih-e je drzavna imovina bih-e a ne entiteta!!!!! bosnohercegovci ne dozvolite da se drzavna imovina bih-e dijeli na entitete, i ta drzavna imovina obuhvata sve cjelokupno sto je u bih-i od teritorije, do suma, planina, pasnjaka, rijeka, jezera, obale, planina, rudnika, industrije, drzavnih ustanova i institucija, kutlurnih centara, muzeja, umjetnosti , svih vojnih ustanova, teritorija, oruzja, aerodroma civilnoh i vojnih, poljoprivrede , stocarstva, hidrocentrala, banja, ne zaboravit isto sve sto nasa drzava posjeduje van granica bih-e!!!!OPREZ bosnohercegovci , nakaradna genocidna tvorevina priprema odcjepljenje i za to joj je potrebna drzavna imovina bih-e!
Nek ostane, al neka ga placa EU, mi vise necemo koji ce nam ovaj konj austrijski.
duki, kazu da srpkinje najbolje puse pa ako si blizu moz doc i popusit moju surlu............................
dosta nam je vise tri politicke diktature na vlasti, vrijeme je da gradjani bosnohercegovci imaju svoju rijec, vise nece biti srba, bosnjaka, hrvata vec bosnohercegovaca, a vi lopovi ce te morati vratit sve sto ste opljackali.............;tri ce lopovluka morati vrati sve ono sto pripada drzavi i gradjanima bih-e, njen status, demokracija, i pare!!!! ustav(1992) bih-a ima samo ga treba stavit na funkciji!!!!a vama trojki lopova s retorikom nacionalnosti mrs, hus,mars, pljuc, shut, i gooooo na kraju, dalje svi od bih-e!
a sto li se dozvoli zakon o referendumu u genocidnoj tvorevini, sto nisu i dal je kasno da bonska ovlastenja budu upotrebljena u ovoj opasnoj odluci genocidne tvorevine?
odlazi nesposobni stvore
Eto nama radosti i rjesenja svih problema. OHR je nasa svijetla buducnost. Incko ceka da se neko sjeti da mu se podigne kakav spomenik. Sta cekaju ovi nasi federalni mufljuzi. Mozda je BiH imala nekakvih sansi ali poslije ove vijesti idem da trazim iseljenicku vizu. Dosta je.