Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijagnoza srbin
Lahko je Stevandići u Dodiku. Oni imaju kuće i stanove u Beogradu. Kada krene traktorijada sirotinju će opet kao prošli puta u Halu Pionir na spužve. Ne znam šta je tom narodu pa smanjuje svoj prostor na kojem živi pa poslije Knina i Kosova hoće da isele iz Bosne. Ne znam što im to treba. Bosna je uvijek bila široka za sve njene patriote koje su je voljele.
nevjerojatno je koliko je naporan januar u BiH svake godine...
Evo kladim se u markicu da ce Šmit izvući keca iz rukava 😂😂 I opet Bošnjo u ekstazi, na nebu F16 a drzavu uredjuje svi osim njega.
E boze, imal tamo iko normalan?
Elektronsko glasanje trn u oku
Na kraju ce predloziti da odustanu od izbornog ako jma dadnu sume, koje i jesu cilj jer su kokuzi i treba im para. Moj prijedlog je F16 i par tomahawka u zgradu vlade RSa.
Oni nas vode u rat jer samo tako mogu zataskati ukradene milijarde!
😲🤨😂😂😂😂😂😂
Kriva za ovo je licemjerna je MZ . Jer.oni su tu da na mirni nacin zaustave ovakve nacionaliste . Ako ovaj fasista dodik ne priznaje ni ustav, ni sud ni deytonski soorazum onda nema vise mogucnosti za miran odgovor na ovo , jedini nacin je izglasati ukidanje rs sukladno ustavu RBIH, jer je trenutno u parlamentu BIH 60 % Bosnjaka .
E da je 60% bosanaca, a ne bosnjaka.
na ovo antiustavno djelovanje nece tuzilastvo reagovat ni priopcenjem da je "predmet u toku" ma sta to znacilo, jer taj termin ne postoji u pravu. rusitelji drzave su jaki, drze tuzilastvo, opet ce se uhapsiti neki bosnjak za neku bezazlenu stvar, montira ce mu se. kako bi trojka zajedno sa dodikom i smitom pripremila jos neki korak za sto manje drzave a vise secesije rs-a. jer djelka govore vise od rijeci
Ovdje je RAT neizbježan, dodik,stevandic,vucic,covic I ostali kuriri zapada prema putinu, sa neonacistima sa zapada moraju ovde izazvati novo krvoproliće
treba ovoj manjini mater hebati
...samo ljudi ( cast pojedincima) koji zive u RS vjeruju ovo kriminalnoj vlasti ....ovo rade samo da sakriju svoj kriminal....pamet u glavu..
sad je tuzilastvo na redu da pohapsi ove kerove iz sumske
Pa ako ne priznaju Šmita i njegove odluke zašto su požurili sa izmjenama
Sta kazu veleizdajnici Dritani Konakovic Niksic I Forto, imal ih igdje , ili se sakrili u misje rupe?! Jel ovo taj novi Dodik sto ste nam obecali?! Il je to samo onaj isti sto mu Bakir nabacuje?! Ko mu sad nabacuje?!
SDA kriminalno familijarno politickA organizacija