Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj borba protiv kriminaliteta pa prvo sebe zatvori pa poslje dodu i rijesili smo sve na tom pitanju
odlica je ova platforma. stala na pola stranice A4. a sdp-ova ima 12 stranica i vrlo ozbiljno napisana.
U Bugojnu vlast više traga kada im rane medvijeda nego insana a dignu se raznorazne udruge za zaštitu životinja sram ih istid bilo ja sam ih kleo kleču još mene boli i fizički i moralno ovo je tek početak jednog kraja pozdrav od BOSANCA - SPAVAČA 323 TUSMO MI
bravo Para-ga!Au nastavku iste emisije smo vidjeli djeda koji sa svojim sinom teškim invalidom bukvalno gladuje,jer mu je birokracija otela i ono malo para što je dobijao na osnovu invalidnosti.Pravna država se istjeruje na sirotinji,a nje je sve više.Takvih primjera je bezbroj u čitavoj državi,ali opet se nađu neki na svim forumima da brane bogapitaj čije interese.Naroda?Sumnjam.
U livanjskom kantonu,točnije u bolnici u Livnu,gdje je kra de ze na vlasti već preko 20 godina tek porođena djeca se kupaju u najobičnijem sudoperu a zidovi nisu krečeni Bog će ga znati kada,porodilje moraju za sobom između ostalog nositi i električne grijalice pošto je grijanje jako loše,gotovo da ga i nema.Toliko o čestitosti i kvalitetu ove stožerne kriminalno-interesne skupine BH Hrvata zvane kra de ze.
O KOJEM TI IZBORNOM LEGALITETU PRICAS KRIMINALCU JEDAN KAD TI ZATVOR NE GINE, TO JE PITANJE DANA KADA CES SE PRIDRUZIT SANADERU MAT.. TI J.....
@M.blato......rekoh ti ja jucer cobane da se drzis svog blata.....nije ovo za tebe.......kao prvo neiformisan si ili lazes ovuda a ponajprije ce biti da si glup.......u BiH nema hrvatskih zupanja.....nije ti ovo Hrvatska kao sto bi ti volio.....vec hercegovacke.......a to nije nista u odnosu na ostatak federacije........SIKTER !!!!! Ne moze zato sto se separatisti u pokusaju iz HDZ igraju blokada........jer su im eto ugrozeno pravo da dozivotno budu predstavnici svog tora i da kradu koliko hoce......citaj FOTELJE !!!!! HAJ SIKTER......i nemoj se praviti pametan ......ne stoji ti !!!!
Kaze Zlatko i Jurišić da HDZ nema legitimitetIzbornu većinu da su kako reče Zlatko \"u pet deka\" Moke pitanje je kako to da oni ne mogu formirati vlast u pezi sad četiri županije. Ne trebam niti reći d su sve hrvatske ili i hrvatske! Ovo da nije žalosno bilo bi smiješno ali je tako kad nemas svoju televiziju a oni s etrude svim silama narodu objasniti da su oni apsolutni pobjednici!!!!Tko je ovdje lud a tko zbunjen??????????
Pa sta je poenta te tvoje platforme.......da tebi treba dati vlast ponovo u ruke tj fotelju .......a sto se tice kriminaliteta.....da nije zalosno bilo bi smijesno !!!!! Sve u svemu vrlo neozbiljno i neodgovorno kao i dosad......cisto prodavanje ubleha......kao u fazonu eto i ja imam platformu......SIKTER !!!!!
Pa dakle NEVJEROVATNO Čovjek koji bi trebao biti iza rešetaka kaže da će se boriti protiv kriminala!!! Pa onda priča o konstutivnosti STRANAKA???? Možda je najbolje da ukinemo izbore jer, bože dragi samo su HDZ i HDZ1990 tu da predstavljaju hrvatski narod!!! Molim vas, gdje se izdaju potvrde da ste dobar Hrvat?
UDBASI = covic, dodik, lagumdzija, josipovic, tihic, tadic...... kad tako pogledate stvari, sve vam je jasno.
Bog i Hrvati - Allah i muslimani Dragana u Zatvor
Izbori za hrvatskog člana predsjedništva u Kiseljaku,malo proanaliziraj KRIŠTO BORJANA - HDZ BIH - HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE 3322 KOMŠIĆ ŽELJKO - SDP - SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH 1649 RAGUŽ MARTIN - HRVATSKA KOALICIJA HDZ 1990 - HSP BIH 1028 IVANKOVIĆ-LIJANOVIĆ JERKO - NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 891 IZETBEGOVIĆ BAKIR - SDA - STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 633 RADONČIĆ FAHRUDIN - SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BIH - SBB BIH FAHRUDIN RADONČIĆ 623 SILAJDŽIĆ HARIS - STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU 595 DEMIROVIĆ MUJO - BPS - SEFER HALILOVIĆ 26
25.01.2011. u 17:00 Svakako je podjeljena,npr.U Kiseljaku se viori Hrvatski barjak,a udaljen je 20 km o tkz.glavnog grada,tako da su pusti snovi da cete zakačiti konzervu zastavu U Kiseljaku,he,he,he!Bog i Hrvati!p.s.A o REPUBLICI SRPSKOJ da ne govorim,he,he,he,ali imate svoja 24% đamahirije ,i previše smo vam dali,he,he,he... @TXT Viori se hrvatski barjak u Kiseljaku,ma nijeee mooogućeeee,kako to pa vi ste ugroženi,24%,pa šta bi ti da još smanjiš. Javljaj se često da Bošnjaci dobro vide šta se krije pod krinkom ravnopravnosti Hrvata,čećše se javljaj.
Vlast neće formirati stranke za koje Čović misli da su legitimne, već one koje osiguraju većinu. Na federalnoj razini ta većina već postoji, samo HDZ treba da prestane opstruirati uspostavu vlasti. Možda Čović svojom platformom uspije osigurati većinu na državnoj razini. Naravno da bi bilo idealno dosadašnje vlastodršce istisnuti potpuno, ali na žalost to još uvijek nije moguće.
MALO ISTINE o SDP-u i Lagumdjiji 1990 god. Usporedno s reizdavanjem Islam. Deklaracija- Islam. Vlast U Sarajevu se osniva podruznica BOSANSKOG instituta pod nazivom ISLAMSKI institut Jedan od suosnivaca instituta uz Izedbegovica, Zulfikapasica je i Lagumdjija 1991 god. Zulfikapasic napusta SDA stranku U razlozima napustanja SDA izmedju ostalog kaze Smatram da vrh SDA stranke na celu s Izedbegovicem okupljeni oko projekta \"mlada bosna\" nastoje radikalizirat Islamsku vjeru, sam rad Islamskog instituta i kao takve uporabit u politicke svrhe *PITANJE* Sto jedan \"zagrizeni\" socijaldemokrata (Lagumdjija) ima zajednicko s Islamom, Islamskim institutom, SDA i projektom \"mlada bosna\" Sto SDP-ova gradjanska opcija ima zajednicko s projektom \"MLADA BOSNA\"
Zar i sada Jugosloveni hoče na vlast.Bože šta nam sve iz ove Hercegovine dolazi mutiti Bosnu.