Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Na sesiji pod nazivom "Zagonetka identiteta: nužnost nove 'politike identiteta'? jel je to neka nova nacija u pripremi?
slažem se sa tekstom. narodi u BiH su zaista postali nacije, sa svim domenama što nacija donosi, politika, institucije, ekonomija, infrastrukutura, itd to komplicira stvari onim političkim opcijama koje BiH žele kao građansku državu
Fenomenu mozemo zahvaliti huskackim medijima 90tih i tvorcima nacisticke ideollogije.
kad bi vjerski lideri vodili zemlju sigurno ne samo da nebi doslo do rata vec I do pomirenja. Po mome misljenju puljic je najmiroljubiviji vjerski lider u BiH. Neznam za ovog novog reis ulemu. Za srbe sumnjam al nadosli bi da nema politike.
Koliko gluposti na jednom mjestu,nije ni cudo sto su domaci fakulteti nepriznati u svijetu kada svako na njima moze da bude predavac.
...ja sam , bgm, isto ko prije rata...samo 20+ godina stariji...po svemu sudeći, ono prvo mi je najveći minus...