Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta, nije mi jasno sta je tu nelogicno svi znaju da su glupi vjernici poceli rat na ovim prostorima sa svih strana pa se samo po sebi namece da najcjenjeniji medju takvom gamadi budu ovakvi kao on samo sto su nazalost dovoljno g l u p i i da gledaju samo tu stranu prije nego sto pociste u svojoj avliji, pa nece ni pogledat kakva je kod njih situacija po tom pitanju pa cemo sad jos gledat i raspravu nekakvu umjesto da jednotavno shvate da su svi g o v n a i pogube se odavde
Šta je ovdje skandalozno ?
pa i onaj što je odapeo nedavno je bio crni četnik i fašista, a svi živi izražavaju saučešće uključujući i M. Cerića. FUJ!
Sa-x....dajte nam neke normalnije vijesti ovo je vijest ista kao kad bi objavili sta je Ceca doruckovala jutros!!! Sa-x....od vas zavisi dosta koliko se bosanac intelektualno razvija putem medija a vi ste jedni od odgovornih. Nemojte dopustiti da sa-x portal bude jedan od mnogih turbo portala!!!
i ovo ti je neka vjera...gresnici idete pogresnim putem
Mjesecima pisem da je ovaj pedofilski siledzija(ratni zlocinac i genocidas)treb\'o bit u haskom sudu!i dalje on terorise Bosnjane u ime Hrista i srbske krvolocne crkve!Njega trebaju njegove zrtve TUZIT u Sudu BiH-e i ne cekat! BiH4EVER!
djavo u ljudskom obliku
nisam iznenadjen... sve je ovo normalno za taj pogani narod!!!!
ovom bicu, zlo iz ociju viri.
Čuj skandalozno. Šta se ste kontali, da je plakao ?? Vi i dalje mislite da su srbi romantični zanesenjaci kojima su tolerancija i plemenitost ideje vodilje u životu ?
ko da ste ameriku otkrili.
Koga interesuje smrdljivi bradati zatucani srpski nacionalista?