Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ADO KURVO GDJE SU SRBI IZ GENOCIDNE FEDERACIJE bih pozdrav ZA MOMU CARE SAMO JEBI KAKO KAZES CARIGRADSKU KOPILAD
Ne vidim čemu protivljenje popisu uopšte, a pogotovo popisu u kome bi se evidentirala nacionalna struktura i vjeroispovijest. Pripadnost jednom narodu, vjeroispovijest, pol i ostalo čine obilježja svakog čovjeka. Lično ne želim da me iko popisuje kao da sam inventar neke države. Popis u svakom slučaju treba izvršiti, da konačno vidimo koliko se stvaro promijenila nacionalna stuktura pojedinih gradova u BiH u odnosu na popis iz 1991. godine, pa iz toga izvesti zaključke o toleranciji i zajedničkom životu za koji se neki političari zalažu.
@ada:Znaci ako stojis iza svih tih rijeci koje si napisala, sto se onda bojis popisa? Eto sve i da strpaju Dodika, koji kurac se ti onda bojis popisa?
@ada: Ako st toliko sigurni da ste samo vi protjerivani i samo vi stradali, pa to je onda samo jos razlog vise da trazite popis zar ne? Sto se bojite popisa? Jer ce se pokazati da kao sto nema nekih muslimana u RS, isto tako nema i nekih Srba u FBiH! Druga stvar, koju navodis je isto tako glupa, jer i bez popisa se zna da u RS su vecina Srbi, a u Federaciji MUslimani i u Hrvatskom dijelu FBiH Hrvati, prema tome nista novo se nece otkriti! A janso je kao dan da svet sada ne da nikome da se odcepi, prema tome bojati se popisa iz tih razloga je GLUPO!!!
Hajmo ponovo... Niti vas ima ko Kineza, niti ste veliki ko Rusija,, niti su Srbi ovdje nekakva minorna manjina ,nego narod koji cini blizu 40%stanovnistva, u ovoj tamnici naroda zvanoj BiH. Vi jednostavno nemate kapacitet da ikome ista namecete.Najslabiji ste faktor u regiji.Zato toliko kmecite i prizivate MZ,da ona namece stosta. I njima vas je pun kurac.Dobro je vise ,gdje se gasite. U svojoj nemoci mislite da ogromnom mrznjom koju emitujete , mozete nekoga unistiti...Tesko vam je prihvatiti da nama Srbima sve manje pakosti mozete uciniti.Mnogo vas to boli,mnogo! Ali u svakom slucaju vam hvala , posto smo od vas najvise najebavali, kada smo vam vjerovali . A to je vec davna proslost .Svakog dana je sve jasnije da svoju srpsku otadzbinu ,moramo izvuci iz ove gadure od drzave BiH i odvojiti je od vas smrdonja ,za vjeki vjekova...Amin.
Vlasti u RS traže popis samo da bi dokazali da je u RS trenutno 90% Srba, te da shodno tome mogu proglasiti svoju samostalnu srpsku drzavu. To što je to posljedica najvećeg genocida u Evropi poslije II svjetskog rata, to se izgleda njih u RS ne tiče. Neće dobiti popis, barem ne do 2011. Zato što za taj popis nema nikakve potrebe, osim gore navedene. Nece dobiti ni samostalnu drzavu, dobit će uskoro Diodika u zatvoru zbog krađe i kriminala, Amerika ga je postavila na čelo RS, Amerika će ga strpati i iza rešetaka. Jedinstvena BiH će imati jaku podrsku u budućoj Barackovoj administraciji. To je ono čega se četnici , fašisti i lopovi u Vladi RS, najviše boje. A kada polovinom 2009. nastupi najjača finansijska kriza i kada većina građana bude na rubu egzistencije u cijeloj BiH, možda će se ti građani zapitati ko su ti lopovi koji žive na njihov račun, u cjeloj BiH.
TAKO JE PRESJEDNICE DODIK POPIS DA VIDIMO KOLIKO SU POCISTILI I POBILI U federaxciji bihDA SVIJET VIDI OVE ALIJACE DO PODNE I POSLE PODNE ZIVILA SRPSKA ZIVIO DODIKK