Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno ih ne treba komentarisati, poremecen narod
Pa teroristi žale za teroristima tako je uvjek bilo. SNSD je teroristička organizacija dovodi teroriste sa wagner maicama i snajperima na entitesku liniju i kažu to je generalna proba
Cuj dan zalosti za smrt terorista. Ja povampirenog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nevino ubijeni teroristi... Ahahahaha, uvijek komedija sa serbima kad ih neko malo jače naguzi, a da se nisu nadali. Ali Kosovo pokazalo kakve snage i policiju ima. Eliminisalo ove Vučićeve bandite brzo i efikasno ko bube i ostatak natjeralo na bijeg i spašavanje glava. Neće se mnogo zezat Srbija sa Kosovom poslije ovakvog iskustva.
The Truman Šou
Pa ja mislim da su i srbi počeli mrziti srbe Činjenica
Bolesnici.
Davno jednom jedan reče: „srbe treba naučno proučavati, temeljito ispitati i obraditi, jer s tim ljudima nešto ne štima“, a to ovi (srbi) pokazuju iz dana u dan da nisu normalni.
Trag vam se svima zameo aBd
Teroristi podrzavaju teroriste!Sve jasno kao dan!
Dan veselja, kakav dan žalosti? Dan kada je spriječeno krvoproliće koje je režirano u srbijanskoj kuhinji. Dan kada je Kosovo pokazalo da se radi o jednoj ozbiljnoj suverenoj zemlji koja brine šta se događa na svakom dijelu terena. Bravo Kosovari, pokazali ste kako treba da se bori protiv terorizma.
h.ebo Vam Forto m.a.ter, gledam na N1 lik doslovno podržava RS !!!!!! jeste trojka?!
Čudi me da Vlada FBiH nije pratila odluku
Sipci ih pratili mjesecima oni Misle da su nevidljivi, cim se na niih zapuca raspad sistema, ceto samo na goloruk narod smije krenuti. Tu su najjaci, cetalji !!
Dan zalosti za ubijene teroriste, uzas
dokle ide ovo ludilo to je za nevjerovat citas srpske portale sve junaci oni stvarno imaju posebno vidjenje svega koje samo oni razumiju
27. Septembra slavimo dan Slobode Kosova 🇽🇰
Šizofrenija na aparatima