Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelite li mozda reci da je Vlada RS bankrotirala? Upotrijebite pravu rijec, nemojte vijest zamotavati u celofan, jer upravo je ovo definicija bankrota: nemogucnost izmirenja prispjelih obaveza. A to je, naravno, upravo sjajna vijest :)
BANKROT SUMSKA ! SIKTER
Ali zato ce se 9-og januara na dan tzv 20 godisnjice genocidne tvorevine rs dodik i svi njegovi klimoglavci na sva zvona da zvone o tzv stabilnoj i prosperitetnoj genocidnoj smrdljivoj tvorevini tzv rs.Za tu ceremoniju ce se potrositi nekoliko mil km i u svijetlu najokorjelijih diktatorski rezima ekonomsku propast i siromastvo ce se pokusati prekriti sa glamuroznim predstavama i banketom koji ce biti pripremljen za tu svinjariju.Ali narod u toj genocidnoj tvorevini je jedini narod na planeti koji voli ,srbovali i prizivali mitove iz proslosti,pa makar bili i izolirani od ostatka civilizacije,i bili bjeda i fukara, pa im zato im treba u tome sveshrdno pomoci.
znaci bankrot
PROPADAJ GENOCIDNA TVOREVINO
uzmite na kamatu od Gashija Zutog
Đombić je nesposoban. Mickey će to srediti čim rode jabuke na sinovem neimanju. A i S(ranje) za 100% BiH će im se nać!!!!!